| anonyymuusss a întrebat:

Cum fac un băiat sa
Înțeleagă ca suntem doar prieteni și sa i refuz drăguț invitația la un concert. Eu vreau sa merg cu prietena mea, nu cu el :? FuNDA

Răspuns Câştigător
| alex055 a răspuns:

Nu te mai duce nici tu si gata laughing

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Greu o fi. : Scuze dar ma duc cu x.

| Yon1470 a răspuns:

Ii explici cum ne explici si noua acum!

| Gal124 a răspuns:

Pur si simplu ii zici ca prietena ta te-a invitat inainte lui la concertul respectiv si daca nu mergi cu ea se supara si ca ramane pe alta data la un alt concert sau whatever, e simplu, nu o complica.

| anonyymuusss explică (pentru Gal124):

Sa Menționez i-am zis ca merg cu el. Prietena mea m-a invitat după. Și acum vreau sa anulez cu el și sa ies cu ea. Habar nu am ce sa fac

| Gal124 a răspuns (pentru anonyymuusss):

Pai sa minti ca nu mai poti merge cu el la concert ca a intervenit ceva iese din discutie pentru ca daca mergi cu prietena ta el o sa fie acolo, te vede si te faci de cacao deci singura varianta e sa ii spui verde in fata cum sta treaba si eventual o mica rugaciune ca v-a intelege situatia, eventual abureste putin si spune si tu ca prietena ta trece printr-o situatie mai dificila in momentul asta si daca ai merge cu ea ar ajuta-o enorm de mult si chestii de genu, sau mai simplu mergeti toti 3 ca un grup fericit de prieteni ce sunteti si toata lumea e fericita, bafta sper sa scapi cu bine laughing

Ce ****! Ii zic: știi nu sunt eu persoana potrivită cu care sa mergi, îmi pare rău dacă te-am făcut sa înțelegi altceva. Si ma rog sa nu ma vadă la concert.

| Gal124 a răspuns (pentru anonyymuusss):

Cati ani ai? Si despre ce concert vorbim ma refer ca dimensiuni, cine canta si cat de mare e locatia. Sansele sa nu te vada scad cu cat locatia e mai mare, dar daca vorbim despre un local un pub club ceva sansele sa te vad sunt uriase, deci nu prea ai cum sa scapi, dar oricum daca nu iti pasa de el poti sa ii dai jet urgent si aia e.

E la sala polivalenta deci minime

| 0101101110 a răspuns:

Poti sa-i zici "Esti dragut dar am prieten dar putem sa mergem ca prieteni la concert!"

| Didi0Wite a răspuns:

Îi poți spune foarte simplu "scuze dar deja am plănuit sa merg cu o prietena și nu as vrea sa o amân și sa o fac sa se simtă prost" e foarte simplu.

| vlad7boss a răspuns:

Mergi pe ascuns la concert