Aici depinde de caracter si de varsta. Majoritatea baietilor nu prea stiu sa abordeze o fata, mai ales sub 19, 20 de ani, incearca tot felul de gesturi disperate si copilaresti. De obicei ar trebui sa iti dai seama cand unui baiat ii place o fata din felul cum se uita la ea, cum reactioneaza cand e in prezenta ei, cand ii vorbeste, daca e indiferent sau emotionat, etc.
De obicei,in generala,baietii nu-si prea exprima sentimentele fata de o fata,asa ca incep sa o cicaleasca,sa-i acorde mai multa atentie ei decat celorlalte fete, sa vorbeasca dragut cu ea, etc.Dar bineinteles sunt si exceptii.Sunt baieti care ii spun unei fete ce simt.De exemplu la mine in scoala sunt cativa baieti din a 8-a care i-au spus unei colege de-a mea ca o plac.Si este un baiat tot in a 8-a care mi-a scris prin mesaje ca ma place,dar eu stiam deja asta deoarece mi-am dat seama din comportamentul lui "idiot" de la scoala:ma tot pitiga,mereu cand ma intalneam cu el venea si se baga in mine intentionat,mereu ma intreba ce fac, chiar daca eram intr-o discutie cu altcineva, etc.La liceu iubirile sunt mai complicate.Nu ma pricep eu in "anii de liceu", dar dragostea la generala mi se pare foarte frumoasa si amuzanta.Multumesc daca ai citit tot ce am scris.:*. Sper ca ti-am fost de ajutor.
ThePrinceOfAllSaiyans întreabă: