Buna!
Sincer,eu cred ca ar trebui sa incerci sa il uiti pe acest baiat.Stiu ca nu e asa simplu sa uiti pe cine, dar uneori chiar este mai bine decat sa suferi asa in tacere.
Revenind.Eu cred ca sta mai mult cu fata aia si vorbeste cu ea doarece daca este mai ''baietoasa'' cum ai spus, baietiilor le plac aceste lucruri.Ma refer ca le plac sa aiba in anturaj astfel de fete.cu care probabil pot vorbi mai deschis, sunt de treaba.
Cred ca pe prietena ta o place doar ca pe o amica Daca ar fi placut'o ca pe o iubita problema in seara respectiva.la majorat ar fi facut anumite gesturi, sar i'ar fi spus direct tinand cont ca era si beat
Iar. daca pe tine nu prea te baga in seama, Si tu simti acest lucru inseamna ca pur si simplu nu te place.Si tu trebuie sa accepti asta, nu se sfarseste lumea la el Cu siguranta te vei indragosti de mai multi baieti.de aceea trebuie sa iti acorzi si sa le acorzi si altora sanse daca el nu stie sa profite de asta
te pup;*
Pai...
1.nu ma deranjeaza romanul descris mai sus
2.cel mai bun caz:stii,baietii sunt si mai rai,poate facea misto de ea,cred ca ea nu-l place,asa ca daca ea ar spune nu,iar el da(nu cred ca e asa),situatia ar fi pe placul tau!
cel mai rau caz:daca si ea il place,dar si el(iarasi,nu cred),poate nu este destinat tie baiatul,poate ca va veni cel ales in curand!(in starea asta am fost si eu,si acum,uite,a venit alesul,m-am casatorit si traiesc bine,dar nu ma afecteaza cand ma gandesc la cel de dinainte,sa-ti spun,el si sotia lui, prietena mea de dinainte imi sunt nasi!)Asa ca, linisteste-te!
Nu stiu ce sa iti zic.trebuie sa ai mai mult curaj.macar vorbeste cu el... poate aveti ceva in comun si poate daca mai vorbiti va mai apropiati, iar in cell mai rau caz puteti ramane doar prieteni si gta, chiar daca e greu cea ce stiu crede-ma
AlexEjmecheru întreabă: