| Pissycutzza a întrebat:

Cum Pot Face un baiat sa sa fie interesat de mine..sa vrea sa vorbeasca cu mine?

Răspuns Câştigător
| TheUltimaTeHack a răspuns:

Fa-te interesanta, zambeste cand il vezi...nu spune doar 'salut' fii buna cu el, cand are o problema ajutal daca poti iar mai incolo spune-i ca il donsideri dragut... bafta!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cum adica nu vorbeste cu tine, te ignora?

| Pissycutzza explică (pentru neutrino):

Nu ma ignora..nu stiu ce sa cred..adica cand trece pe langa mine se uita la mine si daca vede ca ma uit si eu lasa capul in jos sau se uita in alta parte.l-am salutat odata..si el mi-a zis.''Hei.'' Dar daca nu ma saluta el nici eu nu il salut si daca nu il sal eu nici el nu ma saluta big grin

| Dianaa0Xd a răspuns:

Paii mie cand imi place de un baiat iau o prietena de-a mea pe cea mai buna si mergem acolo de obicei ori ce baiat imi place e prieten cu un prieten de al meu asa ca ma duc si il intreb ceva cum ar fi ce nota a luat la ultimul examen sau marog eu lucruri de genul asta si dupa acea il salut si pe el ala care imi place adica imi intreb prietenul ce nota a luat la ultimul examen si dupa acea il intreb si pe ala care imi place. si dupa aia vb seara cand e online mereu cu el chiar daca el nu imi scrie nici odata primul tot vb cu el; p si duc vorba pana ce il intreb ce fete iti plac atuncia el imi spune; p de obicei mereu imi spun baieti ca ma plac asa ca nu e nici o problema happy bafta aa da si sa nu iti pierzi niciodata curajul daca chiar iti place de el lupta pentru elhappy bafta!

| traxes a răspuns:

Asta e o problema grava! Let me solve it for you, singurul lucru pe care trebuie sa il faci e sa iti gasesti ceva in comun cu el si atunci el te va baga in seama, orice, dar nu fi prea insistenta.Si nu te incurca cu nimic sa il saluti chiar daca eu nu te saluta inapoi! Good luck my friend!

| LarisaMirabela87 a răspuns:

Buna! Pai... Depinde ce varsta ai tu, ce varsta are el, daca iti este amic sau macar sa stiu in ce, circumstante l-ai cunoscut, dupa ce imi vei raspunde cu siguranta te pot ajuta cu mai multe sfaturi, ok? Astept.Te pup.O seara buna!