| BeByTzZa a întrebat:

Hei TPU.

Cum pot uita un baiat?crying(

Il iubesc prea multcrying...In fiecare noapte plang.crying

Help mee` vreau multe sfaturi. crying

Funda.:-

Răspuns Câştigător
| jessyk a răspuns:

Buna si eu iubesc un baiat de 2 ani si jumatate ne-am despartit de cred ca un an si ceva plang in fiecare seara de dorul lui.mi-am facut si un prieten ca am primit sfaturi de genul ''gasesteti pe altul ca o sa il uiti'' nu e adevarat daca tu il iubesti cu adevarat nu o sa il uiti niciodata doar ca o sa te obisnuiesti fara el dar tot timpul o sa iti lipseasca ceva adica el...

11 răspunsuri:
| dincolodevise a răspuns:

Nu exista un remediu impotriva uitarii ...doar timpul este cel care le rezolva pe toate.chiar daca ti se pare inutil(stiu cum e ) vei trece peste asta.gandeste-te la momentele mai putin frumoase alaturi de el,la defectele lui. spune-ti trebuie sa-l uit, nu ma merita! nu te izola.iesi,distreaza-te.nu e capat de drum,baieti mai gasesti.iar daca ai o prietena de incredere ii poti spune tot ce simti (iubire, ura). plangi, descarcate. sper ca te-am ajutat si bafta :*

| consiliera a răspuns:

Nu dispera.Esti tanara.Nu se mai poate face nimic? Sa fiti impreuna? Gandeste-te.Cel mai important e sa nu-ti faci ceva ce o sa-ti para rau mai incolo.Mai sunt si alte lucruri frumoase in viata.Depaseste momentul.

| Ofiintă a răspuns:

Va trece de la sine... stiu ca e greu si eu am fost in aceeasi situatie dar nu prea ai ce face

| Tiberius a răspuns:

Ia xanax...cu votka

| logatcamembru a răspuns:

alti bayetzzi, alti prieteni...sunt multi baietzzy dragutzzy iti gasesti tu unu potrivit.O sa fie bine ai incredere, fi optimista, toate trecem prin asta... suntem alaturi de tine. - pup love strucklove strucklove struck

| GaBitZuU a răspuns:

Cauta pe altcineva... doar esti frumoasa din cate vad nu-ti va fi greu sa gasesti pe altcineva.happykiss

| xxcatalinxx a răspuns:

Nu-ti fa griji.din cate vad esti o fata draguta si probabil mai sunt 100 de baieti care ar iesi oricand cu tine.stiu ca dragostea doare.dar treci peste.eu iti ofer un umar pe care sa plangi.:-)))))))

| Denisa_3303 a răspuns:

Altul.Crede-ma, iti spun din experienta.Iar cand va aparea acel "altul" incearca sa nu pui repede sentiment, priveste lucrurile de la sine, vei pune sentiment cand vezi ca lucrurile chiar merita sa faci asta. I`m with u:* >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trec prin aceeasi situatie.Si deja mi-am facut niste principii, sa le numesc asa.Nu ma mai gandesc la el ( care el are acum si o noua iubita deci suferinta mea se dubleaza laughing ) pe mess l-am dat pe invisibile pentru o perioada buna de timp si nu stiu sunt convinsa ca nu ma merita cu toate ca mi-este greu si caateodata ma mai las pacalita de amintirile cu noi.:-

| Issa_8758 a răspuns:

Stiu ca e greu dar nu e sfarsitul lumii.Il vei uita in timp.Nu e singurul baiat.Eu in toamna fac 2 ani de cand m-am despartit de fostul si de atunci nu am mai avut relatii serioase ci doar "aventuri".

Nu esti singura.Toate trecem prin asta. Orice minut din viata pentru altii conteaza enorm asa ca distreazate, fa-ti de cap si bucurate de prieteni pe care ii ai.

| miky89 a răspuns:

Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva, distreaza-te si stai linistita ca undeva exista un baiat care o sa te iubeasca si pretuiasca. Nu te gandi ca lui o sa ii fie bine pentru ca intr-o buna zi roata se intoarce si o sa plateasca. sunt alaturi de tine:*