| xuAnnnet a întrebat:

Cum poti sa uiti un baiat de care iti place? Am mai intrebat multi prieteni dar toti au zis `Ca nu se poate daca iti place de el nu ai cum sa il uiti mai ales daca ti-a dat atatea motive sa nu il uti `.Am o prietena si ei ii placea de un baiat foarte mult si nu credea ca are sanse cu el nici macar nu i-a spus ca il place dar i-a zice ca la uitat cu timpu..Cum poti sa uiti pe cineva care chiar il placi cu adevarat dar ti-e frica sa ii spui asta si crezi ca e mai bine sa il uiti ca sa nu suferi mai incolo. :o :/

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu incerc sa fac asta, problema este ca eu incerc sa-mi uit fostul iubit care a fost prima mea dragoste. Aș putea sa ma impac cu el dar chiar nu il mai accept, mi-a facut multe probleme. Uite cum fac eu:
Ies foarte des cu prietenii.
Incerc sa vorbesc cu cei care deja ma plac ca sa vad, poate unul imi atrage atentia.
Ma gandesc des la el dar astept sa-mi treaca, incerc sa nu ma las dominata de amintirea lui dar trebuie sa inteleg ca voi nu ati vorbit niciodata sau (...)? In fine, am avut si eu un timp pe care il placeam desi nu vorbisem deloc dar a trecut incetul cu incetul, adica mna, atata timp cat n-ai o gara cu el e si logic sa-ti treaca so keep high, o sa treaca de la sine.

| AndreeaIII a răspuns:

Pai idea e sa gasesti alt baiat, cel putin la mine asa merge, sa iti ocupi timpul cu altceva sa nu te mai gandesti la el, daca chiar vrei sa uiti pe cineva poti, asta cred eu. Bafta:-)

| stark47 a răspuns:

Cred ca ai sarit o etapa in toata chsetiunea asta.
ca sa uiti pe cineva trebuie sa ai un motiv, tu nu ai nici unul.
inainte sa il dai uitari, ce ar fi sa te asiguri ca nu ai nici o sansa cu el. poate daca iti vei confirma asta iti va fi mai usor