Cred ca esti destul de indrazneata, nu e nevoie sa faci mai multe, baiatul simte ca a "castigat" cu farmecul lui fiecare imbratisare si fiecare sarut si le pretuieste ca atare, iar tu nu risti sa fii considerata "usoara".
Dar daca tii neaparat sa fii mai tandra sa zicem, ai putea sa-l mangai.Asa,la intamplare,cand vorbiti,pe mana,pe umar,pe gat,pe par,unde-ti poposeste mana sau chiar un degetel!
Probabil nu ai observat,dar perechile care se iubesc,se ating mereu,fara mari declaratii in public,fara chestiuni vulgare,dar se ating unul pe celalalt incontinuu,pe umar,pe brat, se privesc, isi zambesc, efectiv VEZI legatura care exista intre ei!
Nu trebuie sa te comporti altfel de cum iti este firea, ajunge ca ceea ce simti nevoia sa oferi celuilalt, sa fie din tot sufletul!
Bună.
Nu ești suficient de implicată sentimental și nici mare încredere nu ai în tine.
Pa, pa.
Wooow, chiar ai ajutat-o sa aiba mai multa incredere in ea )))
Asta tine de personalitate..nici eu nu sunt un tip foarte`` ìubaret`` nu-mi place sa ``sufoc`` lumea, daca pot spune asa.Depinde si de el/ea trebuie sa te faca sa nu fii incordata iar tu sa nu mai timida..desi nu cred ca esti si revin la prima ipoteza
Asta tine de personalitate..nici eu nu sunt un tip foarte`` ìubaret`` nu-mi place sa ``sufoc`` lumea, daca pot spune asa.Depinde si de el/ea trebuie sa te faca sa nu fii incordata iar tu sa nu mai fii timida..desi nu cred ca esti si revin la prima ipoteza
Nu trebuie nici sa exagerezi dar poate e mai bine asa sa-l lasi pe el sa te urmareasca.
Fa-ti curaj asa mi-am facut si eu cu un baiat si totul a mers asa cum am vrut...
Nu mai fi rusinoasa daca esti asa pierzi mult...
sti cum e vorba aia:
Curaj gaina ca te tai!
Fa-ti curaj asa mi-am facut si eu cu un baiat si totul a mers asa cum am vrut...
Nu mai fi rusinoasa daca esti asa pierzi mult...
Sti cum e vorba aia:
Curaj gaina ca te tai!