Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi. nu e o problema, pur si simplu a intirziat din cauzza unor dereglari ale corpului, si ciclul nu vine mereu la timp, la mine in general vine odata la 3 luni deci, nu iti face griji (hug)
Pai nu vin regulat... am si eu luni in care nu-mi vin de loc docamdata esti in perioada in care corpul tau sufera multe schimbari asa ca nu intra in panica...
Daca ai facut sex in ultima vreme ar trebui sa te ingrijorezi daca nu stai relax
Nu ai pentru ce sa te ingrijorez pentru ca menstruatia nu vie regulat la mine o luna de zile nu mi-a venit asa ca e ceva normal
Asta depinde cand ti-a venit prima menstruatie. Daca nu a trecut un an de la prima, nu te ingrijora. E normal ca menstruatia sa nu fie regulata in primii 1-2 ani, deoarece corpul se obisnuieste cu schimbarile. Poate sa nu iti vina nici 3 luni la rand.
Mergi si fa o ecografie.La fel am si eu. Si la ecografie mi s-a spus ca am insuficienta de progesteron si mi-a dat sa iau niste pastile 10 zile ca sa imi vina menstruatia, NU te juca! Du-te la medic si fa ecografie!
anonim_4396 întreabă: