anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

big grin Aseara am fost in club si m-am intalnit cu el.happyL-am invitat la dans si a refuzat atunci l-am luat pe prietenul sau laughingdansam lasciv si ei se uitau unul la altullaughingrolling on the floor. cand plecam m-am intalnit cu el si a spui "ma, da nu mai staii?"Cand am ajuns acasa am intrat pe facebook si am vazut ca e intr-o relatie [acualizare de 22 ore]. M-a intrebat ce fac si imi spunea ca a vrut sa am cheme langa el sa vorbim sau sa facem si altceva.laughing":*".Si i-am zis ca nu il cred.Apoi l-am intrebat pe prietenul sau si a spus ca ii spunea intr-una ca vrea sa am cheme[e colegul meu prietenusu`, nu cred ca m-ar mintii]. Apoi mi-a spus ca el i-a spus ceva despre mine de bine.Dar nu imi spunea ce.Astea fiind cand el era intr-o relatie, avea la status te iubes si numele ei.dar totusi imi spunea chestiile astea.Voi ce credeti?

7 răspunsuri:
| Lexy ♥ a răspuns:

Idem papusikk

| VladimirPutin a răspuns:

Fă emo ce plină de vrăjeli ești...

| papusikk a răspuns:

Cred ca vrea sa te ****.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am venit aici cu intentia de a te trola, dar nu am putut sa imi dau seama ce ai scris acolo, e la fel de coerent ca un articol scris de o maimuta oarba in timp ce treci cu un tractor peste ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrajeala.

| culmea a răspuns:

Dragostea este frumoasa tocmai pentru ca nu cunoaste nici o silnicie, e preferinta sincera.

| culmea a răspuns:

Multe credem.