anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei` TPU!:*big grin.Cu ce poti atinge la suflet un golan?Funda!

19 răspunsuri:
| Rawwrr a răspuns:

La asta ma gandeam si euthinkinglaughing

| Rawwrr a răspuns:

Fu**ti placerea matii, daca vroiam sa il invit la o bere sau la o palinca, veneai sa-mi tii lumanarea?happyCe zici papusel?:devil)

| Rawwrr a răspuns (pentru Rawwrr):

Papusica*

Răspuns utilizator avertizat
| xMoTaNeL a răspuns (pentru Rawwrr):

Un golan poti sa il atingi direct la suflet daca ii arati pasarica sau o tzata.Succes garantat 100%

| anonim_4396 explică (pentru Rawwrr):

DA tu nu sti la gluma,deloc,sa mor eu rolling on the floor tot ce am zis era o gluma, nici de cum sa imi bat joc de tine, da tu nu sti la gluma laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sau na, daca totusi vrei sa il impresionezi, ia trage-i o basina...il amuzi si o sa te placa

credtongue

te-am pupat

| Rawwrr a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am nevoielaughing.Si in legatura cu basinalaughingEsti patetic oh go on.

| Rawwrr a răspuns (pentru Rawwrr):

Patetica*

| anonim_4396 explică (pentru Rawwrr):

No si funda inde ii? nu mi o dai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

No mersi mult de tot, nu ma asteptam dupa cum am vorbit laughing am glumit si eu un pic tongue na mersi, ceaules

| PEPSY0 a răspuns:

Cu pasarica...

| Lavinutzza a răspuns:

Deci nu stiu.adica si eu iubesc un golan. happy si ca sa ajungi la inima lui trebuie sa il cunosti bine.si sa ii lasi libertatea de care are nevoie happy Intr-un fel sa te supui.dar in acelasi timp sa nu te lasi calcata in picioare happy

| Candet_Cosmin_1993 a răspuns:

Incearca sa fii si tu ca el,sh comportate ca el, si poate ai sal cuceresti, daca nu merge asta ...sorryyy nu poti sa obligi
pe nimeni sa te iubeasca

| Rawwrr a răspuns (pentru Candet_Cosmin_1993):

Hei`,nu ma refream la obligat sau mai stiu eu,dragoste cu sila nu se poate,da` asa, sa ii atrag atentia, nimic mai multwinking.

| drhotzu a răspuns (pentru Rawwrr):

Cel mai bine este sa o atingi cu ceva lung si ruginit (de preferinta un cutit mare si ruginit)

| Rawwrr a răspuns (pentru drhotzu):

Nu e rea idea thinking

Întrebări similare