Poi suna-l si intreaba daca oferta lui mai este valabila. daca te-a intrebat daca vrei sa fi cu el. are o atractie fata de tine :* clar
Ce cred eu, eu cred ca s-a simtit respins am patit la fel cu fostul meu prieten, acum imi e dor uneori de el da nu am ce face el nu mai vrea sa ne impacam.
Pai... din moment ce el atunci te-a intrebat daca vrei sa fii cu el. nu cred ca sentimentele lui s-au schimbat asa. dintr-o data! Ar trebui sa il intrebi. sau sa afli cumva daca te ma iubeste.:d
Daca te-ai intalnit cu el fata in fata si inca simti acea atractie fata de el, este bine. Daca zice ca e racit, dar nu te mai baga in seama, inseamna ca nu are timp, sau nu se simte prea bine (nu e in stare sa vorbeasca).
Mi se pare cam ciudat ce ai zis.adica nu pare sa nu ii mai placa, nu a facut nimic ciudat. Depinde daca nu te-a mai cautat, atunci ar fi ceva la mijloc.
Eu zic sa il intrebi.Nu conteaza daca el alege varianta a doua, tot ce conteaza e ca tu sa fii fericita, iar daca tu te simti fericita si in pielea ta cand vb si esti prin preajma lui e super
Daca el nu mai vrea el pierde cu siguranta, nu tu iubita
Hai bafta! Vezi ca am pus si eu o intrebare poate ma poti ajuta
pupici:*
Poi va cunoaseti, adica v-ati vazut sunteti la aceeasi scoala sau doar o cunostinta de pe internet?
Daca va cunoasteti cu adevarat ma refer ca nu asa de pe net, si daca v-ati vazut si puteti avea o relatie... da de ce nu? Adica nu ai chiar nimic de pierdut, in schimb daca este o cunostinta de pe net te-as sfatuii ca mai intai sa va intalniti si apoi sa fiti impreuna, pentru ca asa el poate sa te fi mintita putere, orice baiat poate minti o fata pe net daca nici macar nu se cunosc... dar daca va iubiti, si esti sigura intreaba-l
Si inca ceva tot la fel daca este o cunostinta de pe net poate te-a mintit si nu te place, chiar nu poti fi sigura niciodata
Bafta!
KatiMe27 întreabă: