Da,variantele sunt multe, le-am putea discuta saptamani intregi, nu uita ca exista inclusiv cazul in care o fata se poate naste fara himen, caz in care nimic si nimeni nu o poate acuza...stiu ca e o extrema!
Dar, teoretic, ob-urile nu dezvirgineaza.
Si, moral, virginitatea se pierde cu primul contact sexual.
Nu.
Inseamna ca nu esti informata, atat.
Textura si forma unui ob sunt astfel proiectate incat nu provoaca "final damage" unei virgine.
Informeaza-ti amicele ironice si atotstiutoare.
Teoretic nu dar, ar putea sa provoace o ruptura a himenului, depinzand de elasticitatea si grosimea acestuia, si de felul in care isi introduce OB-ul. Si mai ales daca foloseste din alea de marime mare. Oricum la fel in teorie, dezvirginarea se produce dupa consumarea unui act sexual cu penetrare. Daca himenul este rupt din alte privinte, unele persoane considera ca respectiva nu mai este virgina. Parerile sunt impartite.
Interesanta ultima afirmatie. Poti sa iti arunci un ochi peste ultima intrebare care am postat-o? Ma intereseaza parerea ta in ceea ce am scris acolo. Si nu numai a ta . Sa vedem cum se bat cap in cap stiinta cu vorba din popor sa zicem asa . si apropo de ceea ce ai spus tu mai sus, da extreme sunt destule, cum este si cea care o domnisoara a ramas insarcinata cu toate ca era virgina
Da,variantele sunt multe, le-am putea discuta saptamani intregi, nu uita ca exista inclusiv cazul in care o fata se poate naste fara himen, caz in care nimic si nimeni nu o poate acuza...stiu ca e o extrema!
Dar, teoretic, ob-urile nu dezvirgineaza.
Si, moral, virginitatea se pierde cu primul contact sexual.
Ruperea himeului nu este egala cu dezvirginarea.
Dezvirginarea este penis-vagin.
Si cand te masturbezi si iti rupi himenul ( ca o faci tu sau iubitul ) inseamna ca ai cosimtit actul sexual.
Funda? E ca si cum mi-ai da un os, as sti ca am facut ceva bine .
Pff
"Funda? E ca si cum mi-ai da un os, as sti ca am facut ceva bine."
asta o pui la toate raspunsurile ?
Nu.
Funda? E ca si cum mi-ai da un os, as sti ca am facut ceva bine.
Mie mi-a zis mami ca nu se foloseste la " Domnisoare " adica " virgine " . Zic si eu ce mi-a zis ea.'
anonim_4396 întreabă: