| MountainRiver a întrebat:

Hei, TPU dacă tot vorbind cu băieți prin online, că pe viu nici nu pot, nici nu am noroc, dar toată această comunicare m-a făcut să realizez cine sunt și încet, încet încep să-mi schimb viziunea despre căsătorie și tot ce înseamnă conviețuirea cu un bărbat, cum pot face ca să găsesc bărbați ase*uați sau chiar cu probleme fizice și lipsă de dorințe se*uale dar Alfa sau măcar Beta puternic, dar care să fie dispus la acest stil de viață?! Unde găsesc astfel de bărbați.

Și credeți că bărbații cu deficite fizice/senzoriale (ca gen scaun cu rotile, surzi, orbi) pot fi și printre aceia Alfa?! Dar Alfa buni, adică ceea ce mă interesează pe mine este ca acel bărbat pe care-l caut să aibă fix ceea ce-mi lipsește mie, pentru a-mi putea construi imperiul mult visat. happy Adică persuasiune, putere de convingere, comunicare bună și a-i putea călca pe alții în picioare, chiar dacă și în scaun cu rotile, dar așa cum nu pot eu.

Deci credeți că pot exista bărbați Alfa ase*uați. Acum că întreb, realizez că de fapt ceea ce caut eu la un bărbat, vine la pachet și cu acest aspect, pe care nu-l doresc.

Și credeți cumva că acești bărbați Alfa vor fi peste tot Alfa, adică inclusiv cu propriile soții?!

Și până la urmă, pot oamenii cu defecte fizice sau care nu sunt conform celor mai maxime standarde sociale acceptate de azi, pot deveni patroni și mari șefi?

De asemenea ca să fiu sigură că nu ajung în final bătută, vi*lată sau chiar un fel de proprietate a unui bărbat, către ce fel de bărbat ar trebui să-mi îndrept atenția? Adică mă gândesc că oamenii în scaun cu rotile ar fi cei mai safe, right?! Sau orbii că nu văd?

Dar ca să nu fiu eu cea abandonată de către un el, niciodată, la fel, care bărbat ar fi mai safe pe această direcție ca să simt că ar avea nevoie toată viața de mine?

P.S. Dar oamenii cu autism?! happy Oamenii cu autism pot pune bazele unor afaceri vreodată?!

P.S. 2 Îmi dați și mie niște sfaturi de cum pot aborda un tip, bărbat? Ca să știu ce am de făcut? happy
Specific că fix pentru acest aspect (ase*uați, cu probleme fizice, senzoriale sau chiar castrați sau autiști, dar ceva mai Alfa sau măcar ingenioși, visători, gen Eminescu happy ). Deci nu mă interesează sfatul cu atracția și alte prostii.
Vreau doar să știu cum să încep conversațiile cu astfel de boys și evident și pe unde îi găsesc. Nu cred că îi găsesc pe Tinder laughing) dar mă gândeam că poate există alte aplicații sau de ce nu poate centre ceva happy și pentru această categorie de bărbați, oameni care vor să-și găsească jumătatea.

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

MountainRiver exista selectie naturala =adaptarea la mediu si selectia sexuala =femeile aleg cei mai puternici masculi asa zisi alfa

| MountainRiver explică (pentru RAY):

Ok, și răspunsul meu la întrebarea mea?!

Nu mă interesează pe mine selecția naturală, pe care oricum o cunosc și eu. Ca teorie, deci fix de asta spun că eu sunt ciudată, dar și diferită. Mi se taie de selecția ateilor. Caut altfel de bărbat. De fapt puternic, cred că mai mai spus pe aici, că fix bărbații puternici nu-mi plac, nici cei plini de tostes... la naiba, nu mai știu să scriu, cum s-o scrie, ai înțeles ce vreau să spun. În mod normal, nu mi plac bărbații cu prea multă masculinitate, nici se*uală, nici fizică, nici psihologică, mi se par maimuțe, sincer, acele specimene, dacă mai adăugăm și un limbaj al cavernelor, eyyy big grin voila happy Bun venit în junglă, întorși la origini, la bărbații cavernelor. laughing)
Deci clar caut un bărbat feminin, ca să spun așa happy mai ales sufletește și fizic, cum am și spus, dacă are o dizabilitate, ne-am înțelege și mai bine. happy Daaar măăăcar psihologic, îl rog pe Domnul să fie strong tipul. De altfel, acolo unde nu am reușit eu să fiu strong. Adică psihologic (mă refer la ce am spus cu tipologia Alfa) însă de fapt nu caut chiar Alfa ci doar caut un om cu viziune și cu ceva curaj de acțiune, ceva ce eu nu am fost în stare. Viziune, evident că vreau să aibă, că altfel, spre exemplu, uite eu am fost mereu atrasă de filantropie și de pătura de jos a umanității (ca idee de a fi ajutată, deși recunosc și că am fost totuși dornică să urc în cea de sus a păturii sociale) însă ideea că oamenii dacă ar dori și ar renunța la egoul lor, la înmulțirea fără rost și la pierdutul în ra&aturi și fiecare ar da din ceea ce are, așa cum, iar o să citez Biblia spune că săracul s-a dat ca să se mântuiască bogatul, dacă bogatul prost și idiot s-ar mai uita și în jur și ar da, și nu unul, ci toți, crede-mă că nici săracul nu ar mai da în cap, o dată că de foame, altă dată că de invidie, nici bogatul nu ar mai cădea în patimi (droguri, alcool, tutun, mâncare și altele) că hai să fim serioși, în afară de ăia din ghetouri care oricum ei știu cum fac rost de droguri, majoritatea drogaților aparțin păturii de la mijloc în sus a societății, deoarece astea implică bani. Deci dacă bani lor, ar intra într-un ONG, într-o firmă care să se ocupe de aceste pături mai down, crede-mă că lumea ar deveni un rai. Deci dacă eu ce-ți scriu ție aici, îi spun și potențialului meu soț, și va râde sau se va uita ca prin sticlă la mine, atunci la ce folos să mai fie și Alfa chiar sau la ce folos să fie totuși ok omul?! Deci clar caut un tip vizionar și chiar oleacă cu aceeași pasiune ca a mea, ca să putem construi ceva la comun, dar nu pentru noi ci tocmai pentru mii de alți oameni care au nevoie de resurse, de o vorbă bună sau de orice dracului ar avea nevoie. Noi cu firma, ONG sau de ce nu, chiar instituție dacă va avea succes, să ajutăm un mapamond întreg. Cam astea sunt visele mele mărețe. Idei oricum am, pe toate categoriile umane defavorizate (sechestrați, refugiați, analfabeți adulți, homeleși, săraci lipiți pământul, categoria retardului mintal, chiar și drogații și oamenii cu tot felul de adicții) pentru toți aceștia omule, vreau să fac ceva și bărbatu-miu vreau să stea în dreapta mea să luptăm în linia întâi. Deci totuși nh caut chiar un Alfa, pricepi?! Alfa de fapt ar spune, bravo, lasă-i acolo să fie proști ca să-i pot exploata eu. Deci nu, eu caut dincolo de Alfa, un vizionar, un visător, un nebun așa ca mine happy dar evident cu oleacă mai multe picioare pe pământ decât mine și poate oleacă mai ancorat și în societate, ca să pot atrage oameni de partea mea și să îmi pun visul pe picioare.

P.S. Ray, dacă tot tu ești Ray pe care-l știam eu. laughing) Ăsta ar fi visul meu cel mai mare, care simt că m-ar împlini pe deplin și abia după ce l-aș vedea pus pe picioare și funcțional, abia atunci m-aș declara mulțumită de viața mea, abia atunci nu aș mai avea gânduri suicidare și abia atunci simt că mi-aș găsi cu adevărat scopul pe acest pământ. Evident că dacă mi l-aș pune de una singură pe picioare și doamne să mai fie și funcțional, lumii să placă și chiar lumea să o și ajute pe bune, real, doamne păi atunci cred că chiar aș deveni un fel de Lucifer mândru de mine. Dar tocmai de aceea, pentru că știu că nu pot de una singură, aș fi vrut un companion de drum, cu care să împart acest țel comun. happy

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cauti un mascul plin de testosteron, hormonul masculin (barbatul Alfa).
Ei bine, nu are cum sa fie asexuat, impotent samd.
Ori are c oaie care produc testosteron, ori n-are!
Asta inveti in clasa a VII-a, la anatomie.

Iar acum da-mi block, ca tot ma ameninti cu asta.

| MountainRiver explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu, asta e un obsedat se*ual, care vorbește așa. Asta înveți la psihologie.

Cred că ai observat că am spus fix și asta. Dar nu cred că nu pot exista și bărbați fix așa, cum cer eu. Bărbați dornici de muncă și lipsiți de astfel de pofte. De fapt merge dincolo de muncă, merge către a ne face un nume în societate, merge către a ne împlini visele. Ba chiar și e fain așa, în loc să ne pierdem vremea cu se*ul după care nu ne alegem cu nimic, cel mult eu cu un copil în spinare și în final abandonată și hulită și cu un păcat apropo pe umeri, dacă fac avort, mai bine punem bazele unei afaceri, unei idei, de pe urma căreia pot profita apoi milioane de oameni sau am ajuta alți oameni cu un job. Doar că, tocmai asta caut, pe cineva care să poată vorbi el cu angajații, cu furnizorii cu publicul cum s-ar zice, iar eu să fiu cea din spate, care de fapt conduce totul. happy
Și tocmai, atunci când situația o cere, ca spre exemplu să trebuiască să fiu polite, nice, amabilă, să ies eu la vorbă. Nu mă dau totuși în lături de la vorbă laughing) doar că eu așa sunt. Eu sunt nice, eu și dacă mi-ar fura angajatul din fabrică sau ar întârzia, nu-l pot certa că mi-e milă de el sau că nu pot confrunta. Deci am nevoie de acest echilibru, deci ce spui tu, e penibil și exagerat. Tocmai aia nu vreau. Ci doar un tip care poate confrunta oamenii chiar și din scaunul cu rotile sau ase*uat să poată face acel + pe care nu-l pot face eu. Acum nu cer vreun psihopat. Bine, poate am exagerat la aia cu tăiatul și spânzuratul, dar mna, doar eu știu cât de călcată în picioare am fost de la grădi și nu am ripostat, iar funny e că, după ce am ripostat, într-un final, doar pentru că mo s-a atins limita, am făcut-o atât de prost sau agresiv încât tot eu am picat prost ca și când nu aveam dreptul să fiu așa sau alții mi-au pus direct eticheta de nebună. Deci automat că aș vrea să am un bărbat alături care totuși să mă protejeze. Deși pe de altă parte, dacă nu am fost protejată în copilărie de cine trebuia mai ales, sincer, acum mi-e egal cu 0. Oricum mai am ceva ani și mă duc la groapă. Dar aș fi vrut să nu fiu și uitată de societate. Cred că de fapt asta mă sperie cel mai tare că simt că am trăit degeaba și că am fost un nimeni pe care nu l-a ținut minte nimeni niciodată. Însă poate măcar pe lumea cealaltă pentru tot acest anonimat și chiar plecat capul, voi ajunge pe lumea cealaltă în rai. Altfel chiar simt că am trăit degeaba.

| VoidEternal a răspuns:

laughing) Macar stii ce vrei.

Saptamana asta.

Din categoria "Foaie verde trei parale, eu cand ma lovesc ma doare".

Deci vrei un alpha castrat, care sa-i calce pe altii in picioare pentru tine, chiar si dintr-un scaun cu rotile (haha, pun intended) dispus sa joace impreuna cu tine rolul de bad cop to your good cop, dar sa fie si sensibil si poet, gen Eminescu. laughing) Marfa. Simplu. De ce n-ai zis asa de la inceput?
Iti dau un pin pe harta cu locul unde gasesti din astia pe alese. Un centru, cum ai zis tu. Se numeste "Centrul pentru poeti impotenti alpha buni nu rai, specializati in relatii cu publicul si eventual cu umilirea la comanda a dujmanilor consoartei care de fapt ea conduce totul", sau pe scurt CPPIABNRSIRCPSECULCADCCDFECT.

Termenul de barbat alpha are originea prin anii '70 cand un nene pe nume David Mech care nu era psiholog, ci biolog, a studiat neshte lupi. A folosit termenul alpha pentru a descrie masculul dominant care conduce haita și are acces preferențial la resurse și REPRODUCERE.
Daca vorbim despre oameni, conceptul de „bărbat alfa" a fost preluat și popularizat mai ales în literatura de dezvoltare personală și psihologia pop. Se bazează pe ideea că unii bărbați sunt mai dominanți, mai carismatici și mai de succes social și sexual decât alții.

Nu există studii științifice solide care să valideze ideea rigidă a „bărbatului alfa" așa cum este promovată în cultura populară, si daca gasesti tu vreunul as vrea sa-l vad si eu. Cand ma refer la studii psihologice nu ma refer la articole sau teste de personalitate din revista Vogue in anii 90.

Sa mai pui intrebari din astea, sunt amuzante.

| MountainRiver explică (pentru VoidEternal):

Și tu spui de psihologia din Vogue deoarece ai fost la facultatea de psihologie și știi cu ce se mănâncă psihologia, nu?! Dacă da, eu tac, deoarece am fost și eu pe acolo, dar nu am reușit sș termin facultatea, deci dacă tu ai finalizat și faci cercetare psihologică, eu tac. Înseamnă că ai dreptate. Altfel, nu văd rostul, Void, măi.
Psihologia e mult mai departe de ce îndrugați voi pe aici, cei care aveți cică "școala vieții" și știți cu ce se mănâncă.
Psihologia e știință de mult. Și cică voi credeți în știință, românașii, dar se vede pe voi că comunismul încă zace-n voi. Doar un comunist nu poate considera psihologia știință. Azi deja se pune bazele fizicii cuantice, cea care explică multe și din dilemele sufletești chiar, sau psihologice ori ce să vezi chiar spirituale, de care voi nu credeți.
N-oi ști eu dracului pe unde ies copiii, dar știu sigur că știu la perfecție draga mea psihologie. happy Și multe la graniță cu ea. Pentru că psihiatria e la graniță cu psihologia și invers. Să crezi că poți da pastile ca medic psihiatru, fără să cunoști toată structura umană și tot psihicul uman, ceea ce-l cunoști doar prin psihologie sau chiar invers să te crezi un psiholog bun, fără să cunoști DSM-ul, e greșit. Ele merg mână în mână, psihologia și psihiatria. La fel cum e greșit să te consideri un medic psihiatru de prestigiu sau psiholog bun fără a nu cunoaște și legile Universului chiar sau legile oculte și ascunse ale lui și chiar teoriile spiritualității.
E greșit să spui că omul e doar neurostransmițători și hormoni. Dacă era așa, toți erau educați să nu se mai îndrăgostească, să nu mai pună la suflet chestii și astfel să nu mai adune și toți am fi fost roboți. Nimeni nu s-ar fi mai sinucis, nimeni nu ar fi mai comis crime și nimeni nu ar fi mai făcut războaie mondiale.
Universul ăsta e mult prea mult decât cunoașteți voi singuri sau credeți că cunoașteți. Știința exista, dar să consideri doar știința ca sursa finală de viață, e total greșit. Iar dacă nu mă crezi pe cuvânt tocmai de aceea vine psihologia să ne amintească. Dacă e cum spuneți voi ateilor și oameni ai științelor fără fundament spiritual, atunci pur și simplu psihologia nu ar fi mai existat. Căci înseamnă că e totul din vina neurotransmițătorilor și deci nimic nu poate fi reparat, ajustat, educat.

Cât de subiectul meu. Doar nu aș fi proastă să caut un Alfa care să mă bată nu crezi, asta că tot zicea cineva de mult testosteron?! Așa pot căuta un Beta iubitor și grijuliu, care chipurile să mă iubească, dar nu cred în iubire și plus că am spus clar că sunt asexuală, deci cum îi pot oferi unui bărbat Beta, mai ales, care poate m-ar iubi regește, să-i ofer ceva ce eu psihologic și fiziologic nu pot? Asta ar fi și mai grav. Pentru că oricum mi-aș întemeia familia, eu știu sigur că am un unic scop, să nu ajung ca mama și ca tata și nici să nu fiu eu nemernica ce rănește un bărbat. Dar nici bătută nu vreau să fiu. Deci nu știu de ce dracu toți de pe TPU și din anturajul meu își fac impresii cum că eu aș avea nu știu ce pretenții de la un bărbat?!
Nu, mă. E de fapt simplu. Caut ori dragostea aia care e doar 1 la un milion și aș merge cu omul ăla până la capăt, doar că atunci aș aplica și moartea. Deci dacă l-aș iubi prea mult și m-ar răni, dar mai grav ar decide să încalce jurământul, adică să mă abandoneze și să divorțeze așa cum a făcut mama cu tata, l-aș ucide. Pentru că jurământul spune clar "Până ce moartea ne va despărți."
Ori cum am spus caut alternative, la o conviețuire frumoasă. Deci acum te întreb și eu pe tine, dacă nu e dragoste, de ce dracu aș lua un alcoolic gen tata, unul care mi-ar băga banii la păcănele sau chiar la bitc&es, de ce aș lua unul care să fie fix ca mine mai ales pe parrea asta socială și deci în concluzie cine ar soluționa problemele sociale?! Eu care am anxietate socială?! Tocmai caut ceva diferit de mine ca și personalitate, dar tocmai la fel ca mine ca și mentalitate. Deci eu dacă de exemplu nu înjur ci o fac doar o dată la nu știu cât timp când chiar mi s-a atins limita, de ce aș lua un bărbat care înjură ziua amiaza mare și sexual, care-și bagă și-și scoate pe motiv că-i Alfa?! Ei bine nu caut așa ceva. Caut un om care știe să vorbească decent, cald, dar care în final să poată face ce nu pot eu. Adică o afacere. Din ce în ce mai mult mă gândesc la varianta asta. Și știu că la momentul oportun o să-mi aducă Dumnezeu și asta. GATA! M-AM CONVINS LA NAIBA CĂ EXISTĂ. ÎL SIMT PRIN TOT, AM AVUT MULT PREA MULTE EXPERIENȚE CA SĂ NU CRED ÎN EL. CRED, LA NAIBA DE NU CRED.
DECI Merg pe drumul cu Dumnezeu și știu sigur că până acum, la 29 de ani, tot ce i-am cerut mi-a cam dat. I-am cerut casă în copilărie, mi-a dat o casă faină azi. I-am cerut să scap de băieți și bărbați, mi-a dat un liceu plin de fete și un job la fel unde numeri pe degete bărbații, căci în învățământ au rămas mai mult doamnele. I-am cerut timp, mi-a dat un job fain, cât de cât, că nu pot spune că totuși îmi place întocmai invățământul. I-am cerut să mă lase singură într-un timp că între oameni mi-e prea greu, mi-a dat acest răstimp în care să scap de oameni și de tot chiar. Apoi i-am recerut prieteni mi-a dat niște prieteni în final. Ba chiar prieteni care și ei au avut crucile lor și aceste cruci i-au adus pe drumul credinței și al lui Dumnezeu. Căci în ultimii ani, am vrut prieteni cu capul pe umeri, buni și milostivi cu frică de Dumnezeu, am primit. I-am cerut chiar o clasă liniștită ca să-mi pot face și eu orele în liniște, că nu-mi puteam stăpâni elevii, azi am o clasă minunată care mă adoră. I-am cerut permis și mașină, mi-a dat permis și mașină. Și deși sunt antise* până și să nu mor virgină, i-am cerut, mi-a dat până și experiența asta. Deci ce mai vrei?! Mai am câteva cerințe să-i cer și da, pentru caterinca voastră, mai nou îi cer un bărbat cu handicap și umeri pe cap. Căci sincer, am ajuns și eu la concluzia că am privit prost până acum, și că de fapt valorile spirituale cu adevărat nu șad între oameni de ăștia Luciferici ci între oameni cu dureri, cu probleme, între oameni gen Iov și nu Lucifer. Iar dacă omul ăla mi-ar oferi ceea ce am eu nevoie, adică să-mi pun visele în funcțiune și oricum orice am realiza am realiza tot pentru noi, eu i-am făcut promisiune lui Dumnezeu că toată viața îl voi ajuta pe omul ăla, fără să scâncesc din dinți și fără să mai plâng de crucea mea. Doar că vreau să fie înțelegere, chiar mai mult decât iubire, ceva ce din păcate nu am reușit să văd la mama și tata. Și să luptăm împreună pentru visele noastre. Deci da, tocmai de aceea am nevoie de cineva cu viziune comună ca a mea. Până acum greu am găsit, dar știe El Domnul când îmi va aduce ce caut. Iar dacă nu-mi va aduce deloc, aia e, am să accept și crucea asta. Oricum nici singurătatea nu e chiar rea. Doar că, cum am zis, ori îmbătrânesc, ori trec la alt nivel de spiritualitate, de chiar vreau să mă căsătoresc și să duc Crucea până la capăt cu Iisus și Domnul. happy Doar că clar nu vreau Crucea mamei. Asta de fapt îi cer Domnului, nu vreau divorț sau abandon, nici eu să comit asta, nici el și clar nu vreau un bărbat cu vicii prea mari, pe care nici el nu și le poate controla. Măcar nu vicii care să mă coste bani. Ci vreau ca împreună cu el să fac bani. Râzi dumneata cât vrei, dar eu am sădit deja sămânța în suflet și Univers. Adică dorința. happy Nu știu de ce, dar presimt că pe la 35 de ani, 40, va veni acest mare vis. happy Oricum și dacă nu va începe totul ca iubire, o dată ce știu că tipul mă va place complet cu tot arsenalul meu de defecte și rele, dar îmi va garanta 100% că nu mă va abandona (nu chiar pentru orice, dar pentru aproape orice) dacă nu mă va abandona și va merge pe drum cu mine happy Eu oricum deja îl iubesc de pe acum, dinainte să-l cunosc. Aproape că scriindu-ți ție asta, deja mă întreb, unde în lume este acest bărbat care mă face să scriu toate astea. Poți să mă trimiți la psihiatrie acum, Void om al științelor, dar eu sunt super convinsă că până și gândurile astea de acum și ceea ce-ți scriu, nu le gândesc eu ci Dumnezeu le transmite prin mine. happy Cred că da, Dumnezeu m-a salvat. Văzând că prea privesc greșit ideea de iubire ci că de fapt asta e iubirea pe bune, atunci când te căsătorești, și nu tai legștura sfântă cu omul ăla, însă numai după ce ai găsit ceea ce cauți. Dar deocamdată, sa revenim la realitate laughing) mai am de studiat și de muncit, ca să ajung acea persoană perfectă pentru bărbatul meu. happy Deocamdată mă mai cizelez cu bunică-mea care are demență și trebuie să stau cu ochii pe ea. Apoi poate găsesc un bărbat în scaun cu rotile. Cred că acest bărbat ar fi cel mai perfect, așa știu că nu mă va atinge nici pe mine, dar măcar am siguranța că nu o va atinge nici pe alta. Sau un orb, căci acela nevăzându-mă fizic, chiar va avea o imagine idealizată despre mine. happy Deși e posibil ca orbii să fie buni pipăitori. laughing) Surd doar nu aș vrea deoarece eu ador muzica și sincer, mi-ar plăcea cu tip care să-mi împărtășească pasiunea, mai ales că m-am apucat de chitară și aș dori să-i fac serenade la chitară. big grin

| VoidEternal a răspuns (pentru MountainRiver):

Unde dai si unde crapa.

M-am legat eu de psihologie? Am zis eu ca nu are baza stiintifica? Eu ti-am cerut un studiu PSIHOLOGIC legat de tipurile de personalitate alpha, beta, gamma draci laci, sigma, omega, puii mei, unul care sa aiba o baza academica nu unul dintr-o revista cu abitibilduri. Daca ai studiul ala vreau sa-l citesc si eu. Nu am zis nimic de toata psihologia, cum te-ai atacat tu.

Esti libera sa cauti absolut ce vrei, ce voiam sa te fac eu sa intelegi e cerintele tale sunt extrem de specifice, bizare si contradictorii. Ce sa zic. Good luck.

| MountainRiver explică (pentru VoidEternal):

Păi dacă ai să cauți, probabil sunt și studii. Din moment ce testele pentru așa ceva sunt scorate, validatate și fidele, înseamnă că și personalitățile există. Eu una le-am învățat la facultate. Bine, nu că oricum, am eu păreri prea bune despre facultate, dar despre astea chiar îmi amintesc că am studiat.
O să am noroc happy nu m-am născut degeaba pe lumea asta și nu o să mor degeaba sau trăind degeaba, la fel cum nu lupta cu sinu*iderea nu va fi în van. Voi primi de la viață tot ce caut. Am pus deja semințele în Univers. Le fac uitate și aștept să răsară.

| Kufu95 a răspuns:

Eu sunt bărbat, nu asexuat ci asexual se zice, eu sunt asexual și prostia aia cu alfa, beta, gamma, sigma nici nu există, e doar o concepție inventată de pick-up artiști ca să mai facă și ei rost de bani de pe urma celor mai puțini norocoși că deh, e grea munca. Oricine trebuie să aibă ceva în comun cu tine ca să poți aborda, nu îți trebuie replici de agățat, mă gândeam că doar noi avem chestia asta, dar pare că nu e așa, să fi cu capul pe umeri, să te comporți decent, că băieții calumea crede-mă că există, eu am fost unul dintre ei, din păcate am hotărât să mă retrag din asta pentru că mi se pare o pierdere de timp și că m-am simțit de foarte puține de ori fericit când am avut relație, dar și pentru faptul că multe sunt din interes și că iubirea adevarată este ceva pe cale de dispariție, din păcate. Alte întrebări mai ai?

| MountainRiver explică (pentru Kufu95):

Really?! Tu asta crezi?!

Nu, acele tipologii de personalitate nu au nicio legătură cu ce spui tu, ci sunt tipologii cercetate, omule. Au niște cercetări psihologice în spate. Și da, știu, că toți de pe TPU, cred în știință cică, voi spuneți asta, dar nu credeți în psihologie, care a demonstrat cu vârf și îndesat că e știință, chiar dacă încă nu are un mediu legal, încă, dar presimt că vor veni vremuri bune pentru psihologie și atestarea meritelor ei cândva.
Deci acele tipologii au teste deja întregi, teste scorate și validate, deci despre ce artiști din subterane spui tu că ar fi fost inventate?!

Și nici nu e nevoie musai de testele lor ca să nu observăm niște tipare în lume și în lanțul trofic. Alfa a existat de când nici nu se născuseră proștii de Adam și Eva, de când a existat Leul pe pământ știm că el e Alfa și că la polul opus o Sigma sau Delta e căprioara prădată. Deci nici nu e musai să vină psihologia cu parafa ca să credem așa ceva, căci știm așa ceva, vedem zilnic.

Păi nici eu nu caut iubire. Cred că din întrebare reiese că oricum nu cred în iubire sau cel puțin nu în iubirea din cărți și filme și clar nu din cea carnală, dar caut să creez ceva ce singură nu aș putea și totuși, nu musai de gura lumii, dar măcar ca atunci când cineva ar avea ceva de comentat sau chiar de acuzat să pot spune : "Uite! Eu am soț și nu mă pretez la prostiile tale sau balivernele tale."

Recomand Leii din Sicilia. Ei m-au făcut să-mi schimb perspectiva. Și eu cum am spus căutam dragoste, ba poate chiar cu un prinț sau dracu știe ce. Dar Leii din Sicilia, deși funny e că tocmai acolo se promovează căsătoria din dragoate, dar filmul ăla m-a făcut să realizez, că singură, mai ales ca femeie, dracu știe ce fel de personalitate am, căci nici Beta nu mă văd. Oi fi Sigma, oi fi Delta, habar nu am, dar știu sigur că am nevoie de un bărbat mai Alfa sau măcar un bărbat cu resurse + viziune, dacă nu măcar mai comunicativ care poate comunica ceea ce eu nu pot cu exteriorul din cauza anxietății mele sociale. Eu am din păcate doar viziunea, adică visele, nebunia și oleacă de pasiune, da, dar nu și resursele din păcate.
Ceva ce de altfel tot din Leii din Sicilia am învățat. Omul nostru din film, Vice parcă-l chema, avea resurse în schimb, dar nu avea relații încă și titul, așa că s-a gândit să se unească cu x și cu y pentru a pune bazele visului lui.
Deci am analizat tot. Și am ajuns la concluzia că totuși stând singură nu voi evolua în viață. Iar cu bărbații normali oricum nu-mi plac mie și nici ei pe mine. În dragoste nu cred și oricum dragostea la 30 de ani, nu mai există și de ai vrea. Deci îmi rămâne doar uniunea și pasiunea comună, angajamentul și munca, doar că diferit față de mama și bunica. Au tras ele destul ca să fie și angajate în așa zisa căsătorie și să le o și tragă bărbații și să facă și copii. Tocmai de aia caut ceva ce am spus că ai spus tu că am scris greșit. Măcar sunt safe că așa nu ajung nici vio*ată, dar nici că fuge la alta și mă abandonează. De fapt, cred că cel mai important pentru mine asta e, ca dacă știu că investesc în tot ce ar însemna acest contract, numit căsătoria, măcar după 10, 20 de ani de muncă, nu voi fi abandonată ca o plombă căzută. Deci eu zic că de aceea și mai bine să găsesc un bărbat cu o dizabilitate. În final și eu am dizabilitatea trupului, că nu sunt slabă și chiar o dizabilitate emoțională, precum retragerea asta socială și anxietatea socială și deci de aici mă gândeam că asta m-ar uni și mai mult cu o altă persoană care în loc să mă trimită să slăbesc sau să-mi tai stomacul, să empatizeze cu mine și eu cu el. happy

Mda, nu mai am alte întrebări, dar chiar nu văd să-mi fi răspuns la aceste întrebări. Tot nu știu cum iau contact cu astfel bărbați. Deși mai grav, cum fac eu să interacționez cu ei?

P.S. totuși ai dreptate cu lumea asta de azi. E o lume perversă și meschină. Iubirea nu prea există din păcate.

| Kufu95 a răspuns (pentru MountainRiver):

Cum să nu poți evolua singură? Sunt atâtea femei care se descurcă singure, chiar mame părăsite de iubiților că ei au hotărât să își trăiască "viața". Aia că tu vrei un anumit tipar de bărbați, este altă problemă și este ceva subiectiv. Cum am spus, dragostea mai există, dar e greu de găsit. Nu ai nevoie de un bărbat cu dizabilități sau unul asexual neapărat, nu toți suntem la fel, la fel cum nu sunteți nici voi. Asta cu interacționatul depinde de tine, dacă cineva te place, va veni de la sine.

| MountainRiver explică (pentru Kufu95):

Eu nu am spus evoluat la un job și casă. Deși sincer, hai să fim serioși, cine-și mai ia o casă singur azi, fără o moștenire sau credit, dar pentru care nu te poți bucura de viață apoi, o viață întreagă.

Eu mă refer la faptul că îmi caut un bărbat cu care să construiesc ceva, ceva prin care să las ceva și societății după moarte, eventual să fiu recunoscută social și deci el să facă ceea ce nu pot face eu. Adică să comunice, să-mi vândă ideea, căci de fapt, caut ca orice afacere aș pune pe picioare, să fie ideea mea în spate, pusă însă în acțiune de el, iar eu să ajut cu ce pot, cum ar fi poate partea de creație, partea de contabilitate și alte chestii administrative. Dar să am și bucata care-mi lipsește mie, financiarul și papagalul. happy
Cât de financiar nu caut vreun tip cu bani, dar mai ales nu unul care nu i-a făcut el, că tocmai asta și spun, caut un tip smart dar sărac, că dacă e totuși bogat și smart, la ce folos să mai investească ăla în visul meu? laughing) Tocmai smart ca să pot construi ceva cu el, sărac ca să simtă dorința de a face ceva pentru a ieși din sărăcia aia sau pentru a avea mai mult.

| Robert2526 a răspuns:

Din pacate, ceea ce vrei tu sa gasesti, nu are cum sa existe

| MountainRiver explică (pentru Robert2526):

Și nu există concret ce? Un bărbat cu un handicap și care să fie totuți Alfa?!

Adică spui că totuși leul doar pentru că are un picior rupt nu mai e leu sau dacă nu mai poate vâna ca înainte nu are totuși poftă de carne și devine ierbivor sau cum?!

Atunci ce tip de bărbat să caut care să-mi pună visele în acțiune, dar cu care să am și o relație caldă și bună?! Că așa, nu te supăra, dar pot plăti un patron sau pe cineva care chiar se pricepe la afaceri și mi pune el sau ea afacerea pe picioare sau dacă nu, facem contract și ce va ieși din vânzări, i le dau lui sau la fel îi pot vinde afacerea dacă iese și eu m-am scos cu un brevet și cu niște bani, dar totul e rece și nu am și un companion de drum, dar ceva ce merge dincolo de perversa numită dragoste, care tocmai, ea deși la început pare eternă, după 2 primăveri se încheie și de obicei noi, proastele rămânem cu totul în cârcă.