| dianaioni a întrebat:

Dati-mi si mie un sfat va rog...acum cateva zile mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu...bine am facut ceva petting iar apoi cand sa trecem mai departe, el si-a pus prezervativ si cand sa ma penetreze i s-a inmuiat.Totusi a intrat putin penisul in vagin. Apoi a zis ca are impresia ca prezervativul s-a rupt si imediat dupa aceea s-a corectat spunand ca nu e asa. Mie mi-e putin teama de faptul sa nu cumva sa ma fi lasat insarcinta. Tin sa precizez ca avem o relatie de 8 luni si ne intelegem de minune, comunicam foarte bine. Ce parere aveti? Ce sa fac? Exista riscul sa ma fi lasat insarcinata chiar daca penisul lui nu era in erectie?

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca prezervativul s-a rupt, exista riscul de sarcina, chiar daca erectia scazuse, fiindca avea lichid preejaculator pe capul penisului. Totusi, era si treaba ta sa verifici prezervativul, ar trebui sa stii daca era rupt.

| dianaioni explică (pentru Brigaela):

Pai.am mers pe increderethinking

| Brigaela a răspuns (pentru dianaioni):

Increderea nu are nici o implicatie in treaba asta. Sunt anumite chestii pe care trebuie sa le faci, nu se fac singure.

| ContesaSiContele a răspuns:

Trebuie sa stii mai intai ca o femeie nu poate ramane insarcinata mereu.trebuie sa fi in perioada fertila.ea se calculeaza asa:dupa ultima zi de menstruatie pana in a 10 zi nu e nici o problema, nu esti fertila, din a 10 a zi pana in a 18 a esti fertila ...depinde in ce zi, nu in toate zilele astea, mai exact sunt doar 3 zile in care femeia este fertila dar se i a cu o marja de eroare,fiecare femeie este diferita,dupa aceste zile, si pana la urmatorul ciclu menstrual nu esti fertila. daca ai nelamuriri poti lasa un mesaj si iti explic,(eu stiu asta de la ginecologul meu, daca vrei poti cauta si pe google :"metoda calendarului")

| bebelotz a răspuns:

Hey eu zic ca esti prea incordata in legatura cu asta, relaxeaza-te putin, nici macar nu ati facut-o pe bune si tu deja te gandesti ca esti gravida, parerea mea este ca te alarmezi prea repede dar in orice caz trebuie sa fi foarte atenta cu asta, pentru ca nu este de joaca cu asa ceva. App nu ai specificat varsta, in orice caz numai bine.

| dianaioni explică (pentru bebelotz):

16 ani eu aproape 18 elbig grin.Mersi frumoshappy

| cristyblondu a răspuns:

laughing pai daca i s-a inmuiat si mai avea si prezervativ nu prea ai cum sa ramai tongue.iar lichidu ala contine o cantitate foarte mica de spermatozoizi se ramane foarte rar din el... deci prin urmare te alarmezi degeaba sunt sigur ca nu ai nimicwinking si data viitoare excital mai tare ca sa nu i se mai inmoaielaughing

| dianaioni explică (pentru cristyblondu):

Era sub influenta alcoolului si a drogurilorrolling on the floor si d-aiarolling on the floor))

| cristyblondu a răspuns (pentru dianaioni):

Cu ce baietii o mai faci si u cu toti drogatiilaughing asta spune tot