Sunt sigur ca te place. Stai cat mai mult pe langa el si vorbeste cu el. Sunt SIGUR ca si el te place
Eu una cred ca de tine s-a atasat cel mai repede. Nu il lua direct " Hai vrei sa fi cu mine? ", faptul ca e noua il sperie de reactile colegilor. Asteapta o luna doua pana se acomodeaza. Pana atunci incearca sa-l cunosti cat mai bine.
Parerea mea sincera? Daca este timid sa nu il bruschezi prea tare cu prea multe complimente. Cred ca te place, dar asteapta sa abordezi tu prima. Incepe mai intai cu gesturi nevinovate, strange-l de mana, zambeste-i, ofera-i imbratisari... Daca vezi ca iti raspunde la gesturi urmeaza sa ii pui intrebari ca "vrei sa iesim prin parc?" sau "ai prietena?". Crede-ma, ultima intrebare are efecte sigure mult succes
Daca zici ca e timid i-al mai incet, si vorbeste cu tine mai mult pentru ca inseamna ca sa atasat de tine si de aia, dar eu cred ca ii place de tine
Cred ca si el te place daca vb mai mult si mai curajos cu tine incearca sa te apropii mai mult de el succes