Se straduie sa-ti atraga atentia,sa-l "vezi" si pe el,vrea sa se apropie si o face cu mult bun simt,bravo lui.
Usa a tinut-o pentru tine,s-a intamplat sa ai niste colege in fata,dar pe el il interesai tu,asa ca a si venit imediat langa tine sa-ti intre in vorba.
Daca iti place,incurajeaza-l cu un zambet in plus,probabil va intelege mesajul si te va invita la cafea.
Stiu ca nu-ti sta in obicei, dar daca vrei sa va apropiati ceva mai mult si nu ai rabdare, ai putea sa-i propui si tu o cafea...ce zici?
Oricum, baiatul asta pare mult mai potrivit pentru tine, cred ca va reusi sa te faca sa uiti dezamagirile care te-au incercat in ultima vreme.
Da, tot ce este posibil. Daca te tot intreaba inseamna ca iti acorda atentie si nu stie cu sa-ti spuna ca ii place de tine. El incearca sa-si exprime sentimentele prin a-ti acorda atentie cat mai multa si sa primeasca inapoi. Eu iti recomand sa ii zici ca il placi si vezi cum reactioneaza, daca vezi un zambet pe fata lui inseamna ca i-a placut intrebarea si vrea sa fie cu tine.
FUNDA?