anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei,TPU! Dau funda si va multumesc pentru raspunsuri, sper sa imi dati cat mai multe. Vreau sa va intreb ceva..De cateva luni,colegul meu ma tot intreaba de vorba. Mi-a cerut cursurile,l-am ajutat cu ele,si de atunci ma intreaba mereu ce ora avem,de la cat pana la cat,in ce sala,cum sunt anumiti profi pe care el nu-i stie. De exemplu,azi,m-a intrebat din nou ( ca si ieri,de altfel ) ce ora avem, in ce sala, de la cat pana la cat.La sfarsitul primei ore, a tinut usa deschisa pana au iesit 4 fete printre care si eu,eu fiind ultima,apoi ( eu crezand ca ii tine usa deschisa si profului ) apare in spatele meu si ma intreaba cum este profa de la urmatorul curs,pentru ca ar vrea sa se invoiasca si nu stie daca-i da drumul. El toate aceste intrebari pe care mi le pune le poate pune unui alt coleg sau poate gasi pe grupul clasei,raspunsurile. Pe mine nu ma deranjeaza deloc,ci chiar imi place,mi-a placut inca de la inceputul anului de el,imi e foarte simpatic. Intrebarea mea este urmatoarea : credeti ca ma simpatizeaza? Adica, ce se intamplat cu el de ma intreaba doar pe mine, oare ma place?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Se straduie sa-ti atraga atentia,sa-l "vezi" si pe el,vrea sa se apropie si o face cu mult bun simt,bravo lui.
Usa a tinut-o pentru tine,s-a intamplat sa ai niste colege in fata,dar pe el il interesai tu,asa ca a si venit imediat langa tine sa-ti intre in vorba.
Daca iti place,incurajeaza-l cu un zambet in plus,probabil va intelege mesajul si te va invita la cafea.
Stiu ca nu-ti sta in obicei, dar daca vrei sa va apropiati ceva mai mult si nu ai rabdare, ai putea sa-i propui si tu o cafea...ce zici?
Oricum, baiatul asta pare mult mai potrivit pentru tine, cred ca va reusi sa te faca sa uiti dezamagirile care te-au incercat in ultima vreme.
happy

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Da, acum este in faza de "cucerire".

| Seepty a răspuns:

Da, tot ce este posibil. Daca te tot intreaba inseamna ca iti acorda atentie si nu stie cu sa-ti spuna ca ii place de tine. El incearca sa-si exprime sentimentele prin a-ti acorda atentie cat mai multa si sa primeasca inapoi. Eu iti recomand sa ii zici ca il placi si vezi cum reactioneaza, daca vezi un zambet pe fata lui inseamna ca i-a placut intrebarea si vrea sa fie cu tine.
FUNDA?