Valeu! Ai minte fato cand faci asemenea afirmatii? Ti-ar putea fi tata.Au dreptate parintii tai.La fel as proceda si eu in locul lor. Poate chiar mai mult.Nu te gandesti la viitor? Problema mare este la el ca s-a incurcat cu un copil ca tine.In locul parintilor tai bagam politia pe fir.Este corupere de minori. Poate face puscarie iubitul asta.
Da, trebuie sa fugi...la psiholog! Chiar ai o problema daca tu vezi numai bine in relatia asta. La 33 de ani trebuia sa aiba o familie si probabil ca are si tu esti folosita. Iar daca nu are, ar trebui sa-ti pui niste intrebari. Cel putin asa ar face orice om intreg la minte. Dar vad ca nu e si cazul tau, se intelege de ce. Faptul ca tu nu gandesti desi ai 15 ani, nu 5, nu e atat de grav dar faptul ca parintii tai nu au luat masuri, e o problema grava. Iubi al tau trebuia sa fie deja dupa gratii daca parintii tai gandeau. Cred ca trebuie sa va tratati cu totii.
Doamne fereste. Chiar ai innebunit de tot? Omul e un pedofil, iar tu o naiva. Combinatia perfecta.
Unu la mana, nu cred ca ai note prea bune la scoala; greselile te cam dau de gol. Doi la mana, la 15 ani ar trebui sa ai preocupari legate de SCOALA, nu de sex cu handralai de 30+ de ani. Ce te faci daca ramai gravida la varsta asta? Tu n-ai nici bacul; nici vanzatoare n-o sa te poti angaja. Si trei la mana, tipul nu e zdravan la cap. Niciun om normal de 30 de ani, nu s-ar incurca cu o minora. Stai acasa, la parintii tai, ca barbatii vin si pleaca. Dac-o sa se plictiseasca de tine, unde-o sa te duci? O sa stai pe strazi? Un an e o nimica toata... Daca-si gaseste o alta tinerica, tu o sa zbori din peisaj.
+30? n-ar trebui sa aiba relatie nici cu +18
Sper ca e o gluma, fiindca daca nu e, ai ceva probleme de logica elementara.Ia hai sa vedem cum arata viitorul DACA ramane cu tine: Tu 20 ani, tinerica, fumusica, totul ok.El 38, nu are chef de distractii tineresti si dupa o zi la serviciu nici vorba de iesit in club sau in parc..etc.Tu 30, inca frumusica, un copil...doi,iarasi toate bune.El 48, sex mai putin spre deloc ca deja omul nu mai e de varsta ta sa aiba atata apetit, copii or sa te strige pe tine mama si pe el bunicule .Mai avansam, probabil pentru ultima oara, ajungem la 40 ani.Tu 40, trecerea anilor incepe sa isi puna amprenta pe tine, copii au si ei o varsta, sa spunem 18-20 ani si practic esti o femeie implinita in marea parte a vietii.El 58, artrita, osteoporoza...boli ale batranetii, nici vorba de sex cand abia se mai ridica din pat, o sa ii schimbi pampers-ul in timp ce iti blestemi zilele si oricum mai ai de asteptat (cu mult noroc) inca 4-5 ani si are toate sansele sa crape.In total pe la 45 ani, cand altele se bucura alaturi de cineva de realizarile unei vieti de munca, tu o sa faci pomana si o sa te uiti la tavan ca altceva nu prea mai poti face in pat! Dar, mult noroc si vezi ca pampers-ul este pe marimi
,, Povestea,, ta poate fi reala dar, pana una alta este o m i n o r a de care profita un pedofil si parintii,, inghit,, situatia. Nu te intrebi de ce? De rusine, din prostie, din interes...
Pe mine ma doare sincer in paispe Daca parinti sunt retardati, ea la fel, eu de ca sa imi bat capul?
Daca,,parinti,, sunt retardati tu de ce iti pierzi timpul si nu te duci sa joci arsice,, in paispe,,?
Esti un copil! Cunosc multe ca tine care s-au „maritat" si dupa cateva luni AFARA... dupa ce te faci... daca ramai si gravida? Dupa te vei intoarce din nou la parinti asa ca vezi-ti de scoala!
Citeste " Nora, balada zanei de la Balea-lac". Situatia ta imi aminteste de a ei.
Barbatul acela nu cred ca te iubeste cu adevarat ( fara suparare, mi se pare un pedofil ). E normal ca parintii tai sa fie ingrijorati. Tu esti mica ( ma rog, de varsta mea dar nu conteaza ))) ) si naiva inca in timp ce el are o experienta de viata si stie cum sa te "vrajeasca ". E adevarat ca iubirea este un sentiment extrem de puternic, iar in acest caz te sfatuiesc sa faci o pauza.
Ps : Nu vreau sa te jignesc, ofensez, etc., dar imi doresc ce e mai bine pentru tine.
,,Iubitul,, tau, corupator de minore, este un pericol social si este pasibil de puscarie.Ma intreb de ce parintii tai nu au facut inca plangere la politie? Tu, minora, poti ramane insarcinata si cum pana la 16 ani nu te poti casatori in,, curtea,, cui va creste copilul? Cred ca ai nevoie de un psiholog pentru tratarea,, iubirii, tale bolnave si de o actiune a Protectiei copilului daca parintii nu cer sa se ia masuri impotriva barbatului pedofil de 33 de ani, repet,, corupator de minore,,.
Desi probabil iti e greu sa intelegi acum la varsta asta, ai de-a face cu o relatie bolnavicioasa. Daca tu erai majora era altceva, chiar si cu aceeasi diferenta de varsta. Ai spus ca ai 15 ani si ca deja esti cu el de 1 an. Parintii tai sunt doar ingrijorati si vor sa te protejeze. Acest tip de relatie isi pune amprenta pe viitoarele tale relatii si te va influenta puternic. Vei privi altfel lucrurile cand vei avea 20-25 de ani. Asculta si punctul lor de vedere. Si pune-ti intrebari. De ce iubitul tau nu si-a gasit pe cineva de o varsta mai apropiata? De ce nu isi doreste o relatie adulta? Pentru tine e vremea sa experimentezi si sa inveti despre tine, despre corpul tau, despre ce inseamna o relatie, nu sa iti peceltuiesti soarta cu o familie. Vorbeste cu adulti care te pot sfatui la rece, fara sa te judece. Esti intr-o stare vulnerabila si ai nevoie de sprijin real. Daca nu poti discuta cu parintii tai, vorbeste cu un psiholog sau cu consilierul scolii. Ai grija de tine si nu lua decizii pripite care te pot afecta pe termen lung.
Oohh. daca aveai 20 si el vreo 36 era altceva, si mentalitatea ta era alta. Nu te judec, doar ca parintii tai sunt ingrijorati si e normal sa fie! Esti mica... el barbat in toata firea. Ai sa vezi ca timpul o sa te ajute. Poate o sa dispara iubirea asta la un moment dat, sau poate o sa te lase el. Diferenta e enorma-nu ma refer la anii dintre voi, ci la faptul ca tu esti un copil in comparatie cu el
Ei si tu acum, are 18 ani, doar ca 18 ani diferenta
HappynewCenusa întreabă: