Pai trebuie sa stai departe de el o periaoda pana cand iti place altul si iti trece "rana" lasata de el, sau ar mai fi o solutie ca sa nu-l mai placi fi atenta doar la defectele lui si o sa ti se scarbeasca de el.
Prietena care si-a dat seama e cea care a fost cu el? Nu mai vorbi cu el, evita-l pentru a ti-l scoate din minte...
Parerea mea ii ca nu ar trebui sa renunti atat de usor el daca iti place pentru ca motivele tale nu sunt intemeiate.Cu cat o sa incerci mai mult sa reunti la el cu atat il vei dori mai mult pentru ca mereu te vei intreba "cum ar fi fost daca am fi fost impreuna "?
Pe prietena care a fost cu el nu ar trebui sa o deranjeze ca u esti cu el atat vreme cat nu mai simte nimic pentru el sau atat timp cat nu a fost un baiat deosebit pentru ea.Bineinteles daca ea mai are sentimente pentru el sau a fost un baiat important in viata ei, a fost indragostit de el etc atunci ar fi intr-adevar urat din partea ta sa fi cu el.Eu cred ca mai intai ar trebui sa vorbesti cu ea si sa vezi daca amia re sentimente pentru el. Daca pe ea nu o deranjeaza sa fi cu el nu vad de ce te-ar deranja pe tine.Eu am avut fosti prieteni care pe urma au umblat cu pritenele mele si pe mine sincer nu m-a deranjat pentru ca nici unul din acesti baieti nu au fost importanti pentru mine si atunci evident ca nu ma deranjeaza absolut deloc.
Cat despre al doilea motiv parerea mea ii ca nu ii un argument deloc solid pentru a nu fi cu el.Parerea mea ii ca ii mai bine sa fiti din anturaje diferite din 2 motive: 1 pentru ca atunci cand iesiti sigur veti iesi numai voi doi impreuna fara prieteni sau amici si 2 pentru ca daca cumva va veti desparti ar fi foarte naspa sa fi cu el in acesi echipa pentru ca mereu va veti vedea si va fi putin mai greu.Bineinteles daca cumva are un anturaj dubios atunci intr-adevar ar fi motiv ca sa nu fi cu el.
In concluzie eu zic ca mai intai sa afli daca si el te place, mai apoi sa vorbesti cu prietena ta sa afli daca o deranjeaza sa fi cu el si in al treilea rand sa faci tot posibilul ca sa fiti impreuna daca il palci cu adevarat pentru ca daca nu vei regreta mereu gandindu-te la cum ar fi fost daca ai fost cu el.
Sper sa iei decizia potrivita.Te pup si multa bafta!
Dai ignorr la mess dupa care incearca sa il eviti si daca nu merge cauta pe altcineva si dupa igur ai sa il uiti. Bafta.
DE ce sa te certi cu prietena ta daca si ea a fost cu el? Care e problema? Daca tie iti place si daca ei nu-i place nu inteleg...
Ce fel de anturaj? Crede-ma, daca ajungi sa fiti impreuna si va iubiti, poti sa il schimbi. Cunoaste-l mai bine.:d
In fine, daca tu insisti ca vrei sa-l scoti din minte pai nu te mai gandi la el, fa cumva sa il eviti, nu mai vorbi cu el pe mess, gaseste-ti si tu alt baiat de care sa-ti placa.