anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile m-am cunoscut cu o fata pe facebook, este in acelasi liceu cu mine, ea clasa a 9 -a eu a 12-a. Pana acum nu am cam reusit sa ma intalnesc cu ea eu invat de dimineata, ea dupa-amiaza. Vreau sa stiu cu sa o fac in vorbe sa inceapa sa ma placa si mai mult sa-i intru mai adanc in sentimente facand-o sa planga, dar nu stiu cum ar trebui sa fac asta, ce ii pot zice sa ma iubeasca si mai tare. Cateva ponturi TPU?

2 răspunsuri:
| twentyfourjuly a răspuns:

Să o faci să plângă? laughing haha.
fă-o să-ți povestească amintiri, problemele pe care le are cu colegii/familia, întreab-o des cum se simte laughing, cum i-a mers în ziua respectivă...chestii mici

| OPersoanaAnume a răspuns:

Nu`ti recomand sa incerci sa o faci sa te iubeasca mai tare facand`o sa planga, pentru ca sunt sanse ca pe viitor sa te urasca pentru ce i`ai facut...astea sunt niste sentimente de orgoliu feminine. Incearca sa vorbesti cu ea, dar usor.nu o lua prea tare din prima. Daca iti permite timpul ramai intr-o zi dupa masa la liceu cand are ea ore...iar in pauza arata-i liceul, plimbati-va si asa o sa se infiripe o relatie, nu facand-o sa planga. Succes si vezi ce faci! big grin