anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile ma doare stomacul foarte rau.
Miercuri am fost la prietenul meu si ne am jucat un pic si m a rugat daca il las sa o bage putin si l-am lasat dar neprotrjat si doar odata a bagat o dar era uscata ca a sters-o de patura pana sa o faca.
Si acuma a inceput sa imi fie rau iar burta ma doare incontinuare dar ma doare in zona stomacului.
Problema e,imi rau din cauza burtii sau din acea cauza mai putin placuta sad
Dau funda! Ajutor!
Daca e sa fie, sunt deja 3 zile de la act, nu mai pot la pilula de a doua zi. exista alta?

Răspuns Câştigător
| Gunoi a răspuns:

Şi cine e devină? Amândoi că pe el l-o mâncat între craci şi tu că i-ai acceptat prostia laughing dacă e ceva el presupun că nu-şi asumă vina
Fă un test de sarcină poate să te doară burta şi din alte motive nu doar "cauza mai puţin plăcută" în orice caz sper că un ai infecţie (trebuia să se şteargă pe un şerveţel hărtie ceva curat oricum).
Îmi pare rău drăguţă sper că să fii bine şi să nu ai parte de ceva nedorit, şi nu îi mai accepta toate prostiile de copil fii şi tu mai inteligentă că doar aia mai devreme sau mai târziu tot o faci, gândeşte şi tu la mai mult frumoaso ok? Take care

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate o să ţi se pară ciudat că întreb asta.
Ce culoare era pătura?

| FuriaGogoasei a răspuns:

Tre sa se inventeze si pilula de a3a zi. Poate ti-au intrat ceva scame de la patura aia.