| TPUuser199 a întrebat:

De cateva zile parca m-am schimbat radical in relatie. Nu stiu ce se intampla. Nu imi mai pasa atat de mult ce face, sau, in sfarsit am incredere in el? nu ma mai panichez daca intarzie cu un telefon, sau daca este prin in altele si uita sa il dea. Imi este sincer teama ca. nu il mai iubesc, si astfel o sa il pierd. Stiu ca ma iubeste, si nu as vrea sa ii fac una ca asta. (relatie de 2 ani) Multumesc TPU!

Răspuns Câştigător
| BibiMilano a răspuns:

Te inteleg si eu am fost in aceeasi situatie cand eram cu fostul prieten.
Daca nu te mai panichezi daca intarzie cu un telefon inseamna ca el a fost capabil sa te faca sa ai incredere in el dupa 2 ani de relatie e ceva normal...dar asta depinde de tine si de ceea ce simti tu pentru el. Daca il mai iubesti s au nu noi nu putem stii asta ci tu. Stai linistita ca nu o sa l pierzi daca el te iubeste, o sa i fie lui frica sa nu te piarda! Cel mai bine e sa vorbesti deschis cu el despre cum te simti! funda?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu placere! Care e intrebarea?

| TPUuser199 explică (pentru anonim_4396):

Ce se intampla. Daca mi-a trecut de el, sau poate e ceva temporar. Am nevoie de un sfat de la o pers. care a mai trecut prin asta. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPUuser199):

Ai nevoie de cineva din exterior care sa-ti spuna ce simti? Pentru ca e ca si cum as intreba eu pe strada daca imi place mai mult Coca-Cola sau imi place Fanta...

| TPUuser199 explică (pentru anonim_4396):

Nu draga mea, o parere. Sunt constienta si eu ca nu ma poate ajuta nimeni cu ceva precis.winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPUuser199):

Ok, imi dau eu cu parerea! Majoritatea femeilor pe care le cunosc trec prin perioade in care nu le mai pasa de nimic. Nu le mai pasa de parteneri, nu le mai pasa de urmarile pe care le vor avea alegerile lor, nu le prea pasa despre ce se intampla in jurul lor si sunt incercate de nevoia de a face ceva nou, de a experimenta lucruri noi sau de a retrai senzatii pe care nu le-au mai accesat demult. Eu cred ca tu treci printr-o astfel de perioada. In general, trece dupa cateva zile. Evita sa te certi cu partenerul, altfel vei lua niste decizii care te vor soca pana si pe tine.

Iar eu sunt baiat, imi poti spune "draga mea" doar daca ai vreo fantezie cu mine...