| ramonia a întrebat:

Hei TPU, de ce baietii cred ca fetele sunt profitoare si isi bat joc? Nu toate sunt asa si nu e corect doar pentru ca ai gasit pe cineva asa sa generalizezi. Si eu credeam despre baieti ca sunt toti la fel, intr-un sens rau, insa mi-am dat seama ca nu e bine sa generalizez. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

Normal că nu e bine să generalizezi pentru că nu are sens.

Depinde de fiecare persoană în parte ce caută într-o relaţie. Alţii caută iubire, bani, vacanţe, avere, moştenire.

Înţelegi?

| h3r a răspuns (pentru Dariusuu):

happy

| Dariusuu a răspuns (pentru h3r):

Da nu dragă Diabla?

| h3r a răspuns (pentru Dariusuu):

Da, da!

11 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Da, nu e bine sa generalizezi, dar cand o persoana te dezamageste sau iti face un rau gandesti si spui lucruri aiurea, dar sa stii ca suntem la fel toti, doar ca nu in acelasi timp.
Ce credeai despre baieti?

| ramonia explică (pentru Th3AbSinTh3):

Credeam ca toti vor acelasi lucru, sunt nesimtiti si isi bat joc. Insa asa cum baietii gresesc crezand asta despre fete in general, mi-am dat seama ca si eu gresesc, avand o parere generala eronata despre baieti.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru ramonia):

Pai sa stii ca toti vor acelasi lucru, doar ca in perioade diferite ale vietii, unii se maturizeaza mai repede, altii niciodata, poate intalnesc o fata pe care chiar o plac si renunta la ceea ce au vrut... toti suntem la fel si toate sunteti la fel laughing))

| corbulalbrosu a răspuns:

Inseamna ca ti-a venit in sfarsit mintea la cap.Felicitari.Ai devenit o fata normala si rationala.

Răspuns utilizator avertizat
| lBroken69 a răspuns:

Nu generaliza.Nu toti sunt la fel, si fiecare e diferit in modul lui.

| Retw1983 a răspuns:

Sincer, eu am o vorbă, "oamenii cred ceea ce vor să creadă", în altă ordine de idei, nimeni nu este perfect și toți profităm unii de alții.
Așa suntem noi oamenii și cel mai rău este că ne credem perfecți.

| BaByDoLL_3145 a răspuns:

Nu toti baieti sunt de aceasta parere.Toti suntem diferiti.