| Roxidd19 a întrebat:

De ce fetelor le plac mai mult baietii dragutii si nu cei inteligenti? happy

Răspuns Câştigător
| AdamBlack a răspuns:

Ca aia inteligenti isi dau seama ca ele is proaste.

15 răspunsuri:
| mada_6524 a răspuns:

Nu tuturor fetelor. eu pun pret pe ce are in cap un baiat. nu numai sa fie frumos si capul sa fie gol. cele care accepta asta probabil le place sa fie luate la misto.

| Diavolulestefemeie a răspuns:

Fiecare cu gusturile sale...Sunt fete carora le plac baieti dragusti si inteligenti laughing) Sau dragut si prost sau inteligent si putin mai uratel tongue

| W1z4rd a răspuns:

Nu e in mare parte adevarat dar ca sa iti raspund la intrebare:
1. Fetelor le plac baietii draguti pentru ca acestia tot ce fac este sa isi linguseasca partenerele doar ca sa se dea mari in fata prietenilor(in mare parte cam asa este)
2. Fetelor nu le plac baietii inteligenti pentru ca acestia acorda mai mult timp invatatului decat propiilor prietene(unii, nu toti).

| AndreiDoMino a răspuns:

Cine a spus asta? Altii pot sa aiba amandoua calitatile, altii nu.Sau poate ca cei inteligenti nu pot fi dusi cu zaharelul in schimb cei draguti da ca sunt cam prostuti.

| AndreiDoMino a răspuns:

Pentru ca cei inteligenti nu pot fi dusi cu zaharelul asa de des, dar cei draguti pot fi deoarece nu sunt inteligenti.

| TheSupreme a răspuns:

Pentru ca ele se uita mereu la tine, si nu in tine.

greece12
| greece12 a răspuns:

Pt ca sunt superficiale si le intereseaza doar ambalajul.

| andrrei08 a răspuns:

Inteligentii stiu de cine sa se fereasca.

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Le plac baietii draguti? Glumesti, nu? Majoritatea umbla cu tot felul de specimene care, e adevarat ca e se considera frumosi, sunt urati si prosti din toate punctele de vedere.
Probabil si din cauza ca aia inteligenti poarta conversatii interesante si complicate ce le dau dureri de cap la fete pentru ca ele prefera sa vorbeaasca de pantofi si haine (misogin, stiu) happy
Serios acum: e doar vorba ca prostia trage la prostie ci nu ca aia sunt draguti si de aceea au succes. Daca acum ma duc afara si fac poze la 10 cupluri automat gasesc din alea 10 mai mult de 5 baietii care sunt urati cu spume dar au prietene frumoase.
Deci intrebarea e cam gresita.

| MisCris a răspuns:

Lumea spune de obicei ca frumusetea interioara e mai presus. insa in zilele noastre, apreciata este frumusetea exterioara... insa nu de toti sunt si exceptii.

| karinka_7246 a răspuns:

Cei inteligenti nu inteleg gluma...se mira de orice pas care il fac,...dar cei draguti pot fi si ei inteligenti

| trik17 a răspuns:

Pentru ca si baietilor le plac mai mult fetele dragute, si nu cele inteligente.E mai usor de acceptat o persoana care arata bine langa tine, chiar daca nu stie ea prea multe, decat una urata, dar inteligenta. Cred ca e vorba de orgoliu. Orgoliul de a avea langa tine pe cineva dupa care sa intoarca capul prietenii/prietenele.

| BeHappyForMe a răspuns:

Eu cred ca sunt baieti inteligenti "tocilari'' care invata toata ziua si uita sa se mai uite si oglinda sunt cu ochelari, neranjati mereu bine nu sunt toti asa dar eu cred ca asta ar fi singurl motiv si poate ca sunt mai timizi, nu sunt la fel de amuzanti ca cei draguti.

| BlackVeil a răspuns:

Inteligenta este mai atragatoare decat dragalasenia...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De inculte. Funda ceva?

Întrebări similare