| Pyskiss a întrebat:

De ce intotdeauna cand trebuie sa merg la liceu. cand ma trezesc dimineata la 6 ma trezesc foarte greu imi este lene sa ma ridic din pat. nu-s bun de nimic. si as dormi pana la 12. Iar sambata. si duminica la ora 6 is in picioare, si ma simt excelent? Fundabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Rockart a răspuns:

Exact aceeaşi problemă o am şi eu. Cred că gândul că trebuie să ieşim din casă şi să facem un efort să stăm în banca în timp ce mormăie profesorii şi explică baliverne ne termină. În weekend când ştim că nu avem niciun stres clar la 7 suntem în picioare... de fericire.

12 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Poate este nevoie de un program pe care sa-l respecti zilnic. O ora de culcare cu o ora fixa de trezire. Astfel intreg organismul tau se va regla cu timpul si vei scapa de problema aceasta. Tu pana acum doar ai hranit lenea din timpul diminetii, insa nu ai "intepat-o" de la radacina sa.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Ma culc pe la 12 si cand ma trezesc imi pun telu sa sune cu 40 de min inainte sa plec la scoala ca sa imi revin in pat.Si daca vad ca mi-e foarte lene bag telefonul sa sune cu o melodie care se aude tare si sa il ascund undeva si cand suna sa ma trezesc si sa caut telefonul ca sa fiu treazrolling on the floor.

| Youcomewithmeinhell a răspuns:

Exact asa sunt si eu cred ca problema e urmatoare, cand te trezesti dimineata te duci direct cu gandul la scoalastraight face si iti vine o lene, iar cand esti sambata-duminica nu iti mai vine gandul la scoala poti face ce vr [nu stiu daca o fi asa dar asa mise intampla mie]

| nimicaici a răspuns:

Asa si eu. laughing E naspaaa rauuulaughing

| babylove a răspuns:

Asa sunt si eu ma trezesc la 6 sa ma duc la liceu stau vreo 6/7 ore vin acasa fac caam o ora pe drum scriu mai stau pe faceboo ma uit la televizor si cand ma scol ziua urmatoare sunt moarta de somn
Sambata si duminica sunt exact ca tine ma scol ca aceeasi ora, iar dupaamiza sunt moarta de somn, si noaptea nu pot sa mai dorm.Credeam ca numai mie mi se intamplahappy

| alexutzaalitza a răspuns:

Da si eu cand e sa ma culc nu pot si dimineata as tot dormi suna alarma-n draci si ma scoate din sarite la 6 trezirea la 7 plecarea si noapte ma culc la 12. Iar sambata daca nu ma scol la 6 ma scol la7 si chiar ca n-am nimic dar sti de ce?
Deoarece organismul tau se obisnuieste abia atuncil cu programul la sfarsit de saptamana.

| BubblesDoubleS a răspuns:

Daca te culci tarziu e si normal sa te trezesti greu.
Desi am multe teme daca ma culc intre 20:00 si 21:00 ma trezesc fara probleme.
Incearca si tu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BubblesDoubleS):

Eu am incercat o perioada sa ma culc la 21:00 si ma trezeam pe la 6 si eram super obosita oh go on, nu e facuta scoala pentru noi ce mai.

| darkangel123 a răspuns:

Exact la fel si eu. dar icearca sa crezi ca sambata e vineri si pune alarma.la mine merge. dorm mai mult in week-end

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca stii ca trebuie sa mergi la liceu, unde or sa te "frece" toti profii aia insuportabili la cap.Si deci:liceul e naspa, e normal sa n-ai nici un chef de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este epidemie ce mai! Si mie imi e o lene, e din cauza gandului ca faci ceva care nu iti place.

| iubitadulce a răspuns:

Si eu la fel:-J