| Jojiza a întrebat:

De ceva timp am mustrari de constiinta, am incercat sa o fac cu prietenul meu, si apoi m-a lasat, ma simt rau cand ma gandesc ca am crezut in promisiunile lui... acum mi-e oarecum sa fiu cu alt baiat, daca o sa fie ceva serios si eu sa-i spun ca m-am dezvirginat cu altul si apoi mi-a dat papucii. Eu sper sa nu mi se fi rupt himenul, dar nu cred ca e posibil. Ce sa fac de acum incolo? Multumesc!

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Trebuie sa iti accepti greseala si sa te impaci cu tine.
Ai iubit,ai sperat si ai crezut,te-ai daruit din tot sufletul si finalul a fost tragic.
Ajunge ca ai suferit,acum trebuie sa te ierti si tu pe tine,nu purta povara greselii tale mai mult decat e nevoie.
Si cand iti va mai place de un baiat,asigura-te ca te place si te iubeste pe tine,nu virginitatea sau lipsa virginitatii tale!
Esti un om intreg si o femeie minunata care are sa ofere cu mult mai mult decat sex,unui barbat!
Cei care vor dori doar sex,vor fi interesati de starea virginitatii tale, cei care vor fi oameni, nu.
Sa ai grija ce alegi de data asta si sa nu te descurajezi, viata nu are nici o legatura cu un himen!
Esti si insemni cu mult mai mult decat asta!
Si, iarta-te!

| sofisis a răspuns:

Orice baiat care se incurca de o pielita, nu merita bagat in seama. Ceea ce ai tu de oferit NU este virginitatea ta. Esti tu. Cu caracterul tau frumos, cu puterea de a iubi si de a intelege, cu visele pe care le ai si cu forta de a tine o relatie in picioare.
Pe viitorul tau prieten nici nu ar trebui sa il intereseze cu cine, cand si cat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi mai departe, ce altceva sa faci!? Nu ai gresit cu nimic, fata de nimeni. Himenul nu te defineste ca si persoana, nu iti bate capul cu astfel de nimicuri.

Eu nu stiu cat de minunata esti, spre deosebire de userii de mai sus, dar stiu ca orice om are si calitati. Ce trebuie sa te preocupe pe tine este sa-ti dezvolti acele calitati si nu daca mai ai vreo pielita intacta.

Urmatorului baiat din viata ta ii vei spune ca ai incercat sa faci sex o data cu un baiat pe care l-ai iubit si nimic mai mult. Nu trebuie sa-i explici ca te-a parasit sau de ce.

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Cand vei incepe o relatie cu un alt baiat si se va ajunge la discutia asta, spune-i adevarul, nu ocoli. Daca chiar tine la tine, nu il deranjeaza asta, daca nu, lasa-l sa plece, nu are rost sa tii pe cineva langa tine daca nu te place asa cum esti.

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Nu ai ce sa mai faci decat sa accepti situatia. Sper ca ti-ai invatat lectia si de acum sa nu te mai oferi oricui asa usor doar cu 2-3 vorbe.

| Mimzy a răspuns:

Ce e facut e facut...Asta este, dragostea este oarba.Ai crezut in el, el a primit ce si-a dorit si apoi te-a lasat balta.In fine, ideea e ca acum nu poti da timpul inapoi, urmatorul cu care vei vrea sa intretii astfel de relatii va trebui sa stie.Asa deci ii vei spune ca l-ai iubit oarte mult pe fostul si ca ai facut-o din pura dragoste.Ar trebui sa inteleaga.