| ღSecretღ a întrebat:

Hei TPU, de ceva vreme imi place de un tip, el nustie ce simt pentru. el si nu stiu cum sa-i spun?, am o prietena care si ea il place dar el nu simte nimic pentru. ea. Ce sa fac? cel mai bun raspuns primeste FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Dyenutza159357 a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta. Fa in asa fel incat sa te observe. Cand va intalniti da-i cate o privire timida sau un zambet scurt. Daca iti raspunde la gesturi apropie-te si vorbeste`i. Cat despre prietena ta. nu e o amenintare daca ai spus ca el nu simte nimic pentru ea. Succes :*

6 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Nu ii spune. Lasa-l sa isi dea singur seama. Vorbeste des cu el, razi la glumele lui

| h3r a răspuns:

Dar de unde știi tu că nu simte nimic pentru ea? Poate ea e mai interesantă. Mai bine stai tu cuminte și te joci cu actuala prietenă.

| ღSecretღ explică (pentru h3r):

Mda., a zis ca nu simte nimic pentru. ea, mersi oricum -_-"

| h3r a răspuns (pentru ღSecretღ):

Nu te băga! Tot tu vei suferi pe urmă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam naspa, daca zici ca e prietena ta eu cred ca cel mai bine ar fi sa cadeti de comun acord ca sa-l dati uitari pe tip ca altfel ajungeti la gheruiala si paruiala iar tiposu o sa rada de voi

| NiKoLeT a răspuns:

Nu te grabi, incearca sa vb cu el, sa rizi impreuna cu el, si daca prietena ta va vedea asta poate va fi o mica concurenta intre voi, insa sa nu-ti piezi capul sa te mai si certi cu ea in privinta lui, el va observa asta si singur va alegehappy nu te grabi, totul va veni de la sinehappy Bafta!