Mai bine nu te săruta cu nimeni, crezi că e mare eroism să începi viața așta de îmbrățișări, săruturi care pot duce foare ușor la sex? Dumnezeu ne-a creat ca să ne dăruim unui singur bărbat, soțul nostru, nu să ne folosească o grămadă înainte.
Nu trebuei sa inveti nici un scenariu, lasa-te in voia sarutului, doar sa fii spalata pe dinti si sa ai grija sa nu mananci usturoi, ceapa sau peste, ca-i dezgustator.
Tu trebuie doar sa-l imbratisezi, sa-l strangi cat poti tu de puternic si sa te lipesti cat mai ferm de el. Mainile tale pot fi plasate in orice parte a corpului, de la umeri in jos pana pe fesele lui. De asemenea trebuie doar sa inchizi ochii si sa-ti lasi buzele si gura in seama lui deoarece instinctiv vei face exact ceea ce-si doreste atat el cat si tu. Succes.
Nu conteaza unde pui mainile atat timp cat sunt puse pe el, ai putea sa le pui pe solduri, sau pe spate, pe umeri, oricum, dar sa fie pe corp la el.
In rest, lasate dusa de val, nu te streza cu acest aspect, cu cat te stresezi mai mult cu atat va fi mai rau, fa totul spontan si va iesi bine, lasa-te dusa de val.
Eu iti spun cum fac eu cu prietenul meu. El imi pune mainile pe fata, ma ia in brate si ma saruta.
Sa nu intelegi ca rad de tine, dar intrebarile astea mi se par efectiv o dovada ca nu esti pregatita pentru o relatia.
Tu ai impresia ca exista un sablon, o chestie stas, de exemplu daca el iti tine mana dreapta pe obraz si stanga pe sold atunci tu trebuie sa iti pui mainile pe spatele lui, la distanta egala si la maxim 5 cm de vertebra l2?
Sarutul, mangaierea, sexul...astea toata ar trebui facute natural, dupa cum simti pe moment, tocmai pentru ca scopul lor este de a produce placere, nu de a verifica daca ai tocit bine regulile sarutului. Lasa-te dusa de val si savureaza momentul, ca in asta consta farmecul unui sarut. Fizic, sarutul e schimb de saliva si atingere de buze si limbi. Apropierea dintre cele doua persoana, emotia pe care o simte fiecare, momentul in sine...astea dau fluturi in stomac. Fa ce simti ca trebuie sa faci, sigur te vei descurca pe moment.
Si nu inteleg nici chestia asta cu ''discutia despre primul sarut''. Ce faceti, il programati? Hai, inteleg sa discutati despre prima partida de sex, ca deh, conteaza unde, cum, cand, cu ce, dar primul sarut? Pai se duce naibii toata magia momentului daca il programati si il discutati de parca s-ar schimba viata voastra dupa sarutul ala...
Mutubal întreabă: