Știi, chiar se poate.
Dar consider că e prea mult spus că te îndrăgostești. Îți place persoana respectivă și simți ceva acolo, e o semi-îndragosteală dacă-i poți spune așa.
Te sfătuiesc să cauți o relație cu o persoană care este cât de aproape de tine, nu neapărat pentru faptul că e acolo în orice moment, ci pentru că vezi tu, oricât ai crede că ai reușit să cunoști o persoană care e la câțiva km distanță, adevărul este că nu o cunoști nici 20 %. Nu-I știi reacțiile, oamenii pot disimula la telefon sau în scris, poate nici măcar sentimentele pentru tine nu reușești să le cunoști, ori le cunoști și ai dubii.
Revenind la ce-ai întrebat, da, se poate, din păcate, zic eu.
Deci nu cred. SI da se poate eu sunt cu preitenul meu de 7 luni si la noi e fix inver eu stau in Bucuresti si el e din Timisoara. Ia da-mi mesaj pe privat ca sa mai vorbim poate te pot ajuta
Asteapta pana cand va cunoasteti personal, asa cum sunteti acum. Incercati sa gasiti cateva zile sa petreceti impreuna, fara alte pretentii.
Ceea ce vezi e internet este o persoana pe care ai idealizat-o pana la punctul in care poate sa nu mai aiba nici o legatura cu realitatea. Acelasi lucru e valabil si pentru el. S-ar putea ca atuni cand va vedeti in persoana, cel putin unul din voi sa fie dezamagit.
Deodata ce te-ai atasat de un om avand sentimentul respectiv (poate fi chiar mai mult decat un sentiment simplu), cred ca e mai bine sa incerci sa descoperi ce iti rezerva viitorul. Daca e bun, poate fi ceva frumos, daca nu e bun atunci ti-l poti scoate usor de la inima. O anumita experienta m-a invatat ca ignorand sentimentele, omul isi poate face rau. Mai rau e in timp cand ele se amesteca.
Da, se poate sa te indragostesti si pe bluetooth daca exista atractie. lasa trecutul in urma, conteaza sa iti traiesti frumos prezentul si sa te pui la adapost pentru viitor.
Buna! EU cred ca!:
1.Relatia la distanta nu e chiar cea mai buna relatie, nu sti daca acea persoana are prietena in real nu il simti, nu simti sentimente.
2. Daca chiar te iubeste indiferent de distanta sau chiar il iubesti poti lasa totul in urma in caz ca nu ai job si sa te muti cu el intr-un apartament ( in caz ca aveti peste 20-25 ani).
3.Fa ce iti spune inima, suntem oameni toti gresim avem fiecare soarta lui, dar totusi nu trebuie sa asculti doar oameni dp TPU gen ascultati inima daca chiar iti place...
Funda!?
Stiu,ceream diferite pareri si iti multumesc! Eu am 20 de ani si el 23 nu stim ce sa facem..inca
linarkfts întreabă: