Vezi sa nu ajungi in patul lui si apoi sa iti dea papucii. Fii mai inteligenta decat el!
Nu cred ca e o idee buna sa mergi la el sa vedeti un film daca abia l-ai cunoscut pentru ca nu sti ce intentii are
Păi aşa grăbit este? Într-o săptămână vrea direct tăvăleală? Ai zis că te-a întrebat de primul! Care primul :iubit sau cu care ai făcut-o prima dată? Nu este prea indiscret! Dăi PĂPUCII! Să fii iubită maxim!
Nu sunt cu el, ca sa-i dau papucii, tocmai asta e nu pot sa spun nimic pentru ca nu suntem impreuna si la faza aia nu stiu ce a vrut sa zica, dar oricum stai linistit ca nu sunt atat de proasta incat sa cred in vrajelile lui ieftine
Pai draguta intre un baiat si o fata nu exista prietenie.Eu cred ca baiatul asta daca te-a invitat la el "sa vedeti un film"as zice ca el vrea sa-i incalzesti patul cateva nopti si apoi sa te paraseasca fara regrete. Spune-i ca nu poti fi mai mult decat amici cu el.Inchide-i usa pur si simplu.
Nu inteleg de ce nu vrei sa i spui direct. Adevarul doare dar doare poate mai putin. Iti sugerez sa i spui mai bine.
Sa nu credeti ca sunt la scoala generala, de fapt sunt la liceu, dar din obisnuinta ii spun "scoala "