| spike96 a întrebat:

De o luna imi place o fata din clasa adica nu o mai pot scoate din cap si nu stiu daca si ia ma place?!

Sa va spun eu stau cam paralel de ea iar catedra e in partea ei si mereu cand o privesc ma vede si se intoarce se uita in ochii mei de ma face sa ma pierd mereu si raman blocat cu privirea in jos laughing
Cand vorbeste cu cineva si sunt in clasa se uita la mine peste umarul aceluia, cand intra in clasa se uita la mine, cand iese la fel se uita sa vada ce fac, cand stam la ore eu ma uit cam la fiecare ora la ea si fix cand ma uit se uita si ea asa la mine ma priveste asa 10 sec si intorc privirea, nu e ora sa nu ne uitam unu la altu. Acum o saptamana a venit in fata mea sa invete in liniste si eu stateam cu privirea pe ea non stop si ea se mai uita la ceva timp cu coada ochiului la mine...ieri in pauza a venit in fata mea eu eram singur pe rand dar nu puteam zice nimic nu gaseam un cuvant potrivit straight face
Si faza e ca ceva timp e altfel mai trista asculta muzica si se uita blocata la mine.
La capitolul vorbe nu am vorbit mai mult de 2 cuvinte sau un multumesc iar acum simt ca innebunesc daca nu fac ceva. din ce faceam pana acum fotbal, pariruri, jocuri, tv nimic numai pot face am in cap chipul ei cred ca am innebunit.

Voi ce credeti daca nu mi-a zis nimic nu are rost?!
Ma place nu ma place?
Ceve pareri ce sa fac ca simt ca mor zilele astea HELP straight face

Răspuns Câştigător
| Anduuuu a răspuns:

Eu zic, ca mai intai sa comunici mai mult cu ea... sa stati in pauze impreuna sa afli mai multe despre ea. si cand crezi ca esti pregatit... ii spui ca o placi..si sigur te place si ea pe tinewinking
BAFTA!

5 răspunsuri:
| eu4you a răspuns:

Esti baiat! Spune-i! Mi se pare normal ca un baiat sa intrebe o fata, chiar daca va fi refuzat.

| CosminC86 a răspuns:

Salut! Nu poti afla daca te place pana nu o intrebi asta. Eu zic sa "bei un pahar de whisky" si s-o intrebi.
P.S cand te-ai hotarat sa faci asta, niciodata sa nu te duci s-o intrebi cu "mana goala".

| TheMatz a răspuns:

Asta mi se intampla si mie. Daca ai prieteni in clasa pune-i sa intrebe in locul tau anumite chestii.Afla daca te place sau nu.Io am aflat ca da.

| spike96 explică:

In primul rand as vrea sa ma apropi mai mult de ea dar nu stiu cum direct nu... ca sa nu dau din prima dendinta ca o plac ca poate nici ea nu ma place... thinking si mai e si faza ca e cam cea mai draguta fata din clasa.

| spike96 explică (pentru spike96):

Ceva care sa fie mai putin direct fidnca ar fi ciudat cel putin pentru mine big grin o idee cum sa ma apropii mai mult de ea big grin