Stai o perioada singur. Nu are rost sa intri intr-o relatie pentru care nu esti inca pregatit. Daca fosta ta are deja o relatie asta nu inseamna ca si tu trebuie sa ai. Nu este o competitie. Poate fosta ta vorbea cu tipul respectiv inca de cand era intr-o relatie cu tine si din cauza asta si-a gasit atat de repede pe cineva.
Daca inca mai suferi dupa fosta prietena nu cauta relatii. Poti eventual sa vorbesti in continuare cu fetele astea, insavorbeste cu ele din perspectiva unui amic. Cand iti revii, atunci poti sa incepi sa cauti o relatie.
Multumesc.Ai dreptate.Voi sta singur iar atunci cand ma voi simti bine poate voi cauta alta relatie sau imi iese ea in cale.Cu fosta iubita nu vreau sa ma mai impac chiar daca o iubesc enorm de mult. Ma ranit prea tare si ma tratat ca pe un nimic dupa 1 an jumatate.Eu cred ca ea sta cu acel baiat pentru ca nu vrea sa fie singura.La cunoscut abia saptamana trecuta deci nu cred ca vorbea cu el dinainte.Nu ii place sa fie singura asta e tot.Din cauza problemelor de familie si pentru ca nu a avut de mica pe nimeni langa ea sa o sustine.Asa se simte ea protejata. Multumesc mult pentru raspuns
Alege-o pe cea plinuta, te va intelege mai bine si cred ca o sa va intelegeti. Daca ramai singur iti va fi mai greu sa uiti de ea... Bafta!
In primul rand ar fi ok sa iei o pauza pana te refaci emotional, nu vine si te intreaba de fosta si tu incepi sa plangi si ii dai de inteles ca inca o iubesti pe aia... Mie imi pari putin afemeiat, tu nu stai deloc si cu baieti? n ai o gasca ceva? Iei te ar sfatui si ai afla daca una e parasuta sau nu. E ok sa vorbesti cu ele, dar nu sta doar in zona aia. Iti baga abureala si tu fiind indragostit nu ai capacitatea sa ti dai seama asa de bine. Deaia e bine sa ai o gasca, sa te ajute sa treci peste despartire, sa iti dea o palma (metaforic vorbind) cand o iei razna etc
Te sfatuiesc sa nu incepi o relatie fara sa o uiti pe fosta...Sau daca chiar vrei o relatie incearca sa te cuplezi cu cineva pe care totusicunosti....iti spun din propria experienta. Sper ca ti-am fost de ajutor
anonim_4396 întreabă: