| Norisor11 a întrebat:

De vreo 7 luni vb cu un baiat frumusel care e caterinca, zambete mereu cand este langa mine, imi ofera flori cat de des are ocazia.Problema este ca el ma place foarte mult, mi-a spus de multe ori acest lucru, ma ia in brate de fiecare data cand ne vedem.De cam 3 saptamani mereu imi spune sa ma vad cu el la un suc intr-un pub ceva.Eu mereu il refuz pentru ca simt ca ma sufoca daca nu-i dau raspuns la mesaje in gen 3 5 minute imi da emoticoane sau
? Ori...
Problema sta asa eu nu prea il plac nu pentru ca nu e frumos (chiar este frumusel )face si sala, mai mere cu baietii la un meci de fotbal, mai bea si el o "berică"asa cum spune el.Chiar cand bea prea multe gurite din berica cum spune el, devine mai caterinca decat era inainte si foarte dragastos.El mi-a povestit multe detalii din familia lui, de la prietenii lui am aflat ca nu face asta cu oricine.Chiar in seara asta m-a sunat si mi-a spus ca vrea sa imi atinga parul proaspat tuns si vopsit.EL vb fffff frumos cu mine.L-am refuzat pe motiv ca-s la tara.El este la Alimentatie publica si am gustat din mancarea facuta de el si va pot spune ca nu e rea deloc, ce-i drept putin sarata.Sa ii dau o sansa? Mentionez ca imi cam da multe mesaje, memeuri facute de el, mesaje de noapte buna foarte dragute si de neata gen iepurasul meu simpatic/pufosenua mea dragalasa a facut ochisori dulci plus emoticoane si giff uri simpatice plus mesaje gen hei sau ce faci. Nu am avut relatie pana acum.Amandoi trecem Clasa XI El tehnician gastronomie la Colegiul economic, eu Fiind la Matematică Informatica Engleza Bilingv.Ne-am cunoscut la un Mega Image nu stiam pe unde era un anumit produs "ascuns"eu l-am întrebat daca stie el.
Dupa aia am vb in seara aia cam 1 ora, am facut schimb de numere de telefoane, de conturi de Facebook si insta, asta se intampla prin decembrie.Ne-am vazut prima data dupa sarbatori cand mi-a adus o cutie milka de bomboane in forma de inima si un mic ursulet roz.De ne-am vazut de 2 ori pana in pandemie dupa care nu prea a mai dat mesaje o vreme dupa care am dat eu un ce faci la inceput de aprilie. Am vb o gramada el m-a sunat... Dupa 15 mai ne-am vazut de 2 ori.Stiu ca sunt sucita si nesimtita dar merita sa ii au o sansa si sa ma vad cu el de vreo 3 sapt parca e topit dupa mine? Sa fie clar NU ACCEPT BAIAT RECE SI DISTANT IN VIATA MEA CARE SA IL DOARA IN C**DE MINE ALA NU ARE CE CAUTA IN VIATA MEA.
Mersi frumos ca ai citit tot.Va pupacesc pe toti.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Unsfatbun a răspuns:

Bună! Dacă este frumușel (cum spui tu) și vine la pachet cu cei 7 anișori de acasă, mai este și romantic, grijuliu și interesat de tine, nu văd de ce nu i-ai da o șansă!
Tocmai îți dă de înțeles că este îndrăgostit de tine și nu vrea să renunțe.
Comportamentul lui este exemplar și, din ce spui despre el, pare un băiat cu care ai putea să ai o relație frumoasă.
Lucrurile trebuiesc discutate inainte sa faceți acest pas (mai ales ca nu ai mai avut relatii pana acum), sa va spuneti ce chestii va deranjează, ce ar trebui sa evitați, pentru a nu altera relația voastră și pe ce puneți accent mai mult, atunci cand vine vorba despre o relație.
Dă-i o șansă și, chiar dacă o să te facă să te îndrăgostești de el, nu uita să fii precaută!
Fă lucrurile cu cap, pas cu pas și vei fi fericită!
Succes!

12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ok ai dat exagerat de multe detalii inutile și plictisitoare gen că face el mâncare sărată etc wtf regret că mi-am pierdu timpul citind așa ceva
în fine, dă-i o șansă și gata, experiențele cu îndrăgosteaal asta de copii sunt frumoase și te formează

| Norisor11 explică (pentru Adry05):

Cine te a ois sa il citesti daca te ai plictisit si regreti?

| Liviu a răspuns:

Nu il meriti, peste 4 ani ai sa speli picioarele la un barbat ca el.E doar parerea mea, poti sa mi-o iei in nume de rau, sau nu.Asculta la un barbat, multi de aici sunt pustani 12 14 18 ani maxim.Restu? Restu sunt mai trecuti de 25, unii au peste 45 50. Dar in principal intelege, ca nu oricine ar face asta.Iar tu te mai gandesti "sa ii dau o sansa? " vi si intrebi aici? Clar nu il meriti laughing asa ceva nu se intreaba, se simte!

| Mosotti a răspuns:

Daca te sufoca inseamna ca nu-l placi, cand placi mult pe cineva, nu ai simti cate sufoca, ai simtit si tu sa faci la fel ca el.

| Andreeush a răspuns:

Dacă îți place de el ai putea să îi dai o șansă.

| Emma30555 a răspuns:

Pare cam sufocant, ar trebui sa i spui sa nu ți mai dea atâtea mesaje, o sa ajungi sa te plictisești și e posibil pe viitor dacă cumva nu i răspunzi la toate, sa ți reproșeze. Devine obositor dacă îți oferă atâta atenție, asta se face și ea cu măsură. Dar, dacă ție îți place totuși de el, da i o șansă, e posibil ca în viitor sa o lase mai moale și el cu atenția asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Băiatul asta sigur exista? Si chiar te place? Ține-te tu de el, ca altul mai prost nu găsești.

| Unsfatbun a răspuns (pentru anonim_4396):

Mă bag și eu, precum ștrampii în păsărică...
Mi se pare aberant să spui schestia asta! Dacă cineva vine dintr-o familie bine organizată, unde s-a pus accent pe bunele maniere, cum îți permiți să spui că "altul mai prost nu găsești"?
Îmi pun site-ul in cap, dar mă risc și spun decât asta: decât un țigănuș, șmecheraș, cercelat, miștocar și cum o mai fi el, prefer, cu ichișorii închiși un băiat ca ăsta.
Toate cele dorite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper și eu că e la caterinca, dar nu prea cred și vio o luați la modul serios. nu-mi vine sa cred că unii oameni pot sa vorbesca în halul asta,, cu ursulețul meu și pufosenia mea drăguță'.
Mi se prăjește creierul când văd modul tipului de a fi.

Ăla nu te place, se comporta ca un cățeluș care da din coada de fiecare data când te vede. si Tu îl vezi și descrii ca pe o buna prietena nu ca pe un viitor iubit. Ai recunoscut chiar tu că nu-ți place de el, poate doar atenția care ți-o oferă și pentru că e extrem de drăguț cu tine. Cam atât.

Tu ar trebui să îl iei în brațe de fiecare dată când îl vezi și să-l bombardezi cu mesaje. Nu el. El ar trebui să păstreze un aer misterios asupra lui, chiar daca e interesat de tine, florile și ciocolatie se oferă cand va cunoașteți deja. Nu așa rapid și știi și tu asta.

| Lule a răspuns:

Pai poti sa-i dai o sansa si cu timpul s-ar putea sa-ti placa de el pentru ca intr-o relatie altfel devine apropierea. Iti spun din propria experienta, pentru ca nici mie nu mi-a placut niciun iubit la inceput, dar am vrut sa le dau o sansa si ajungi cu timpul sa vezi chestii dragalase in persoana respectiva pe care le sti doar tu.

| Aladin1403 a răspuns:

Buna. Sfatul meu este sa ii dai o sansa. Insa cu siguranta pe viitor va proceda si mai rau. Se vede clar ca ii place sa sufoce, dar daca te sufoca acum cand nimic nu e intre voi, pe viitor va deveni posesiv, iar de acolo de poate ajunge la mai multe. Pup

| Norisor11 explică:

Mersi de sfaturi ii boi acorda o sansa.Am vazut ca se poarta relatiile in care baietii sunt foarte reci si distanti. Fetele pe aia ii iubesc....nu sunt de acord cu asta