| forever4u a întrebat:

Deci.acu cateva luni m-am despartit de un baiat(X), iar acu o luna mi-am dat seama ca imi place din nou de el.Eu i-am spus ca inca mai tin la el dar el mi-a zis ca a trecut peste.Si acu' el are gagica(iar eu sunt prietena cu gagica lui). Eu am intrebat. o pe ea daca chiar e cu X, dar ea a spus ca nu ca ea e cu un baiat de la meditatii.Si eu i-am dat lu' X ce mi. a zis ea, dar nu ma crezut deoarece ea i-a zis lui ca face meditatile acasa si la mintit:-|. Si nu stiu cum sa-i zic lu' X ca il minte pentru ca pe mine nu m.ar crede:-|. Si eu chiar vreau sa ma impac cu el pentru ca si prietenii mi.au zis ca poate inca mai tine la mine ca nu avea cum sa treaca asa repede peste ca m-a iubit mult.Eu nu stiu ce sa mai cred sau ce sa mai fac. Spuneti. mi ce sa fac ca nu stiu(fara misto)

3 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Coata-ti alt gagiu. Cata vreme el ii ocupat, nu te va baga in seama. Poti iesi chiar prost din asta, asa ca nu insista.

| Elena1234456 a răspuns:

Nu te mai baga intre ei.Lasa timpul sa isi faca treaba!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Te bagi ca musca-n curu` calului.Vezi-ti de ale tale si nu te mai baga peste ei.Invidia e boala mare.