| anais001 a întrebat:

Deci acum cateva zile am inceput sa vorbesc cu un baiat foarte foarte dragut pe facebook.Ma invitat in oras, am acceptat..Totul era foarte frumos de nedescris, ne-am plimbat, am vorbit foarte multe chestii..la un momentdat a incercat sa ma sarute intr-un mod foarte romantic dar l-am refuzat pt ca mi sa parut foarte ciudat de la prima intalnire.el m-a inteles si nu s-a suparat pe mine.Mai am stat putin si am plecat acasa.Cum am ajuns acasa, el mi-a mai scris pe facebook.Si am inceput sa tin foarte mult la el, a inceput sa ma sune in fiecare zi. Peste o zi m-a chemat iarasi in oras unde ne-am simtit minunat..Ma simt foarte bine in compania lui. Ma sarutat. A fost foarte minunat... Am facut cunostinta si cu prietenii lui etc.. Vorbim tot timpul pe facebook, la telefon, ne mai intalnim...
Mi-a marturisit ca ma iubeste

10 răspunsuri:
| blaxy a răspuns:

Si? care e problema.
te felicitam atunci.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Hehehe BAIETI LUATI NOTITE respect baiatului, intr-o saptamana te va baga la patul luiwinking stie sa te manipuleze impecabil baieti folosind aceasta tactica "inocenta" NU veti da gres: duce-ti fetele in parc, cumparatile inghetata, aduceti-le la voi acasa sa cunoasca parintii (asa dati impresia ca vreti ceva serios si le va gadili cerebelul) METODELE ACESTEA NU DAU GRES si cat de mult martusiri de IUBIRE POSIBILE

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Frumos.Romantic. Continuati sa iesiti, sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Felicitari!

| alexandru0sorin a răspuns:

Man si eu te iubes

| Whattheheck a răspuns:

Şi. ți-a dat şi un dicționar când v-ați întâlnit?