Hehehe BAIETI LUATI NOTITE respect baiatului, intr-o saptamana te va baga la patul lui stie sa te manipuleze impecabil baieti folosind aceasta tactica "inocenta" NU veti da gres: duce-ti fetele in parc, cumparatile inghetata, aduceti-le la voi acasa sa cunoasca parintii (asa dati impresia ca vreti ceva serios si le va gadili cerebelul) METODELE ACESTEA NU DAU GRES si cat de mult martusiri de IUBIRE POSIBILE
Mie mi-a placut in mod deosebit partea asta:
"...Mai am stat putin si am plecat acasa. Cum am ajuns acasa, el mi-a mai scris pe facebook. Si am inceput sa tin foarte mult la el, a inceput sa ma sune in fiecare zi. Peste o zi m-a chemat iarasi in oras unde ne-am simtit minunat..."
Doamne, cat am putut sa rad... in prima zi nu tineai la el ca nu-l cunoasteai, dar imediat cum ati ajuns acasa si ati intrat pe FB, ai inceput sa tii mult la el foarte mult...
Mai, stai bine la capitolul fabulatie... tu ai trait in 3 zile cat au trait altii in 3 luni, parca ai pus totul pe rapid inainte
E la varsta strabaterii cearsafurilor, nu are timp de pierdut, tineretea trece, vremea sexului la fel
Uitandu-ma la intrebarile tale anterioare, am vazut ca esti interesata de jocuri cu masinute pe PC... deci, esti fata sau baiat?
Plictiseala bat-o vina! Sau sa dau vina pe caldura asta mare?
te tine mama in casa, la racoare si tu te-ai plictisit, asa-i?
Pentru toti ceilalti, aveti linkul aici cu intrebarile lui anais001:
http://www.tpu.ro/utilizator/aavxbv/intrebari/
Daca esti fata nu ai voie sa te joci jocuri cu masini sau ce?
Ba da, mai ales daca esti copil mic.
Frumos.Romantic. Continuati sa iesiti, sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Felicitari!
lorant101010 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: