anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci,anul ăsta am început liceul şi totul a mers bine,cu toate fetele de la mine din clasă mă înţelegeam bine, sunt la mate-info şi nu am cine ştie ce colege, dar pe una am pus ochii din prima zi de liceu.Nu este un model dar e diferită de celălalte fete(se îmbracă fain,ştie să îţi capteze atenţia) şi nu prea vorbeam cu ea până ce am intrat în vorbă aşa aiurea cu o fată cu un an mai mare care am înţeles că e prietena ei cea mai bună, din ziua aia, colega mea a început să stea tot mai mult pe lângă mine şi eu mă uitam la fete de a 12-a în loc să îi dau atenţie. Într-o zi ea m-a invitat la un ceai cu cele două prietene ale ei.Am aflat că nu eram acolo să servim un ceai ci să mă combine ele cu colega mea.Mie nu îmi plăcea de ea şi am zis nu.Ea s-a supărat pe mine. După ce m-am gândit, o săptămână mai târziu am tot încercat să dau de ea dar nu vroia nici cum să mă mai vadă. Acum m-am îndrăgostit nebuneşte de ea dar ea şi-a găsit un alt băiat.Cică e prietenul ei dar nu o văd în pauze să se ducă la el, sau să îl salute când trece pe lângă el(prietenele ei mi-au zis de cine e vorba şi că e din liceu de la mine)...cred că încearcă să mă facă gelos.Acuma merge mult mai bine,adică reuşesc să o fac să râdă,dar colegele mele de clasă nu ştiu cum de au aflat că îmi place de ea, şi de fiecare dată când zic că nu îmi place(asta ca să nu se bage colegele)ajung de mă cert cu ea.
Ce să fac? Eu acum pe ea o vreau, şi ştiu că nu are prieten dar totuşi de ce m-ar minţi? Oare mai simte ceva mic pentru mine de care m-aş putea folosi ca să mă combin cu ea?
Doresc sfatul unui psiholog în situaţia asta.

Mulţumesc anticipat!

1 răspuns:
| claaau a răspuns:

Apoi prietenas nu mai fi asa copil si recunoaste ca iti place de ea, de ce ai nega faptul asta? si du-te la ea si spune-i cum sta treaba ca iti place de ea si ca ai vrea o relatie cu ea si incearca sa o saruti si daca o sa-ti raspunda sarutului ala esti si sunteti cuplati. Data viitoare recunoaste ca iti place de ea, nu te mai minti pe tine si pe altii. Succes!