| PrettyShyGirl a întrebat:

Deci de curand mi-am adus aminte de jocurile pe care le jucam in copilarie si vreau sa le joc si acum. Problema e ca nu mai tin minte cum se numesc. Am sa va las mai jos cateva descrieri pe care mi le amintesc de la fiecare joc si daca le recunosasteti sa imi spuneti cum se numesc.

1. In jocul asta e vorba despre o fata care primeste un bilet sau este angajata pe un vapor ca bucatareasa sau chelnerita. Ea le ia comanda clientilor iar apoi le aduce mancarea si multe altele. Chiar nu imi amintesc cum se numeste. Deci toata treaba se petrece pe un vapor.

2. Asta este un joc cu un cactus cu palarie de cowboy dar nu este Mccoy. Este un joc in care spargi baloane si din baloane cad surprize sau ceva e genu.

3. Asta e un pic mai complicat fiind ca nu mi-l amintesc asa bine. Deci sa zicem ca e vorba despre un detectiv care la incepurt trebuie sa sara gardul si are un pistol in mana. Cand sare cardul apare o casa unde cred ca locuia o vrajitoare care il tot omora. Putea sa ajunga si la etajul doi si trei cred dar trebuia sa treaca de ea.

Multumesc frumos. Scuzati categoria dar este cea mai vizitata de catre voi. Dau Fundita!

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Ce varsta ai? Daca ai peste 10 ani de ce nu incerci sa joci ceva nou, de ce sa te joci ca atunci cand erai mică? Jocurile si tehnologia evolueaza nu involueaza.