De regula asa se intampla fiindca cam toate fetele resimt un soc psihologic in momentul in care pentru prima data in viata lor accepta sa le fie introdus penisul in gura. Insa din nefericire pentru tine reiese ca acel nemernic s-a comportat ca ultimul cocalar retardat, daca in timpul felatiei a procedat asa cum ai descris. De asemene numai un ticalos nemernic si nesimtit ejaculeaza sperma in gura partenerei fara acceptul ei si o mai si obliga sa o inghita contrar vointei ei. Nu vei pati nimic rau si nu va apare vreo alta urmare neplacuta in urma ''experientei'' la care ai participat si ai fost supusa. Este posibil ca acel gust specific al spermei sa mai revina pe parcursul intregii zile, dar asta se poate intampla numai in cazul in care iti va veni impulsul de a ragai, Sanatate!
Daca ai mesaje cand el iti cere sa faci chestia asta, eu zic cand va face 18 ani sa te duci la politie… nu e ok ce a facut, mai bine te desparteai de el si scapai de gust nu stiu ce sa zic dar nu e ok ce a facut mai ales ca tu nu voiai.
Ai de pml! Fata mea asta poate fi considerat viol. Fuguța la mami și spune-i că te-a obliga unu să îi faci oral, va face pârnaie.
Ai greșit, dar poți repara ce ai făcut despărțindu-te de nenorocitul ăla. Stă cu tine doar pentru interes. Nu fii prostuță, lasă-l că o să ai mai mult de regretat pe viitor dacă nu.
Eu zic sa anunti repede autoritățile si parintii pentru ca tocmai ai fost violata. Sper sa se sesizeze cineva.