| Baby a întrebat:

Deci, mi s-a intamplat cea mai naspa chestie ever. si vreau o parere de la voi. tipu pe care il simpatizez cred ca s-a prins ca il plac si a zis ca el e doar dragut cu toata lumea, nimic mai mult. Si acum, azi stateam cu un prieten si el tot venea langa mine ca eram in curtea scolii si tot zicea ca vrea sa stea cu mine si asa si ca dc is suparata si eu ma comportam aiurea. Ce Dumnezeu vrea copilul asta? eu am inteles, nu ma place, il las in pace. Dar de ce tot vine la mine?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,in mod sigur te place,dar ii vine greu s-o recunoasca si fata de el.
A spus ce a spus si acum regreta ca te vede suparata. Oricum,el a riscat spunand ca e dragut cu toata lumea si,acum,intelege ca te poate pierde si e nelinistit.
Fii mai calma,mai indiferenta,poti continua sa-l placi, nimic nu s-a terminat, abia incepe!

6 răspunsuri:
| Flinston a răspuns:

E clar indragostit. a zis'o pe aia asa... poate i iera rusine de prieteni sau ceva de genu

| Baby explică:

Dar mi-a zis pe mess, n-avea ce rusine sa ii fie. eu cred ca e doar nesimtit si vrea sa ma faca sa ma enervez.straight face

| anonim0015 a răspuns:

Poate e indragostit de tine si ai inteles tu gresit sau l-ai prins intr-o postura proasta de ai inteles ca nu te place. Poate te place si chiar ii pasa de tine sau asteapta sa ii faci placerea de a-i spune in fata ca-l placi... Este si asta o posibilitate! kiss Bafta!kiss

| MedeeaAndree a răspuns:

Eu zic sa.l iei deoparte sh sa.l intrebi ke vrea pana la urma de la tine.si poti sa.l intrbi direct("ma plaki sau nu"?) dar nu d fata cu ceilalti pentru ca sa.r putea sa nu.ti raspunda sau sa nu.ti zica adevarul.parerea mhea! succes*

| kidaaaaa a răspuns:

Mdalaughing
Eu cred ca te placewinking
Dc nu incerci sa fi cu el?smug
Abia o sa fi si u fericita + de asta nu ai nimic de pierdut >big grin

| MedeeaAndree a răspuns:

Crede.ma toti baietii spun ca nu le e rusineoh go on eu zic sa nu te increzi in cuvintele lui(asa patesc si eu cu un baiat de la mine de la scoala asa imi face si el ma intreaba daca vreau sa fiu cu el cand de fapt zice ca nu ma place si nu stiu ce exact ca la tine)dar eopz nu cred in cuvinthele lui dar totusi ii fac "jocul"big grininkearka sh uh sa.i faci jocul adica ke.ti fake el fa.i sh uh da.te pe langa el sh etc sh vezi cum reactioneaza sh dupa cum reactioneaza o sa.ti dai seama daca vorbeste serios sau nubig grin