Incearca sa il introduci treptat in familie cum s-ar zice si sa ii scoti in evidenta calitatile.
Daca pe tine chiar te intereseaza parerea lor si chiar este necesar ca el sa le faca o impresie buna incearca sa gasesti niste numitori comuni dintre telurile lui in viata si dorintele parintilor tai.Adica daca si el te iubeste va face un sacrificiu incercand sa faca ceva cu viata lui.
Salut, situatia este cam neplacuta din punct de vedere al discriminarii, din pacate multa lume gen iubitul tau ajung sa fie discriminati din simplul motiv ca nu au un statut social egal cu cel al partenerului, daca baiatul intr-adevar te iubeste reciproc si este om cumsecade nu vad de ce ar fi parintii tai contra, banuiesc ca parintii tai prefera sa te vada langa un barbat bine aranjat social, de multe ori sunt mari esecuri in privinta aceasta, cand copii sunt influentati de parinti in privinta viitorului si a partenerului de viata, unica solutie ar fi sa vorbesti cu parintii tai si sa le dai de inteles ca nu ai de gand sa renunti la o persoana pentru faptul ca nu le place lor, e si normal la randul lor parintii sa fie ingrijorati cu cine te cuplezi, insa uneori exista excesuri in aceasta privinta, totusi noi ca copii avem si noi dorintele si viziunile noastre, suntem in stare sa decidem langa cine dorim sa fim, dar dupa cum am zis parintii sunt diferiti, cineva este gata sa cedeze cineva nu merge la asa compromisuri, iti urez mult success in rezolvarea situatiei, mult noroc.
Poate ai vrea sa auzi "Incearca sa vorbesti cu ei. Vor intelege" si chestii din astea care ar incuraja relatia voastra. Dar eu iti spun cum a fost la mine. "Iubitul" meu sau ma rog, aproape "iubitul" meu are o situatie financiara mai naspa, cu invatatul e posibil sa nu intre in bac si din astea. Cand le-am zis prima data alor mei de el, au rabufnit foarte tare, s-au suparat, ei sunt tipul parintilor foarte duri ca la tine. Nu voiam sa il las, dar nici sa ma cert cu ai mei, asa ca am ascuns relatia noastra. Si dupa luni de zile, treptat am ajuns tot la concluzia lor, ca e diferenta prea mare. Si daca am vazut EU asta, am putut sa iau o decizie. Nu te incurajez sa ii minti pe ai tai sau sa le ascunzi relatia, Doamne fereste. Dar zic sa iti acorzi timp sa il cunosti cu adevarat, fara implicari emotionale si fluturasi ca acum, si sa te intrebi daca asta este chiar ce vrei.