Paii.te place si acum doar ca daca u nu ai vrut a plecat la alta fata dar cred ca se gndeste tot la tine.de ce nu vb cu el
si ii zici ca te-ai gandit sa ii dai o sansa.nu ca il placi u pe el.ii zici ca nu pierzi nimic daca incerci
Eu cred ca daca te-a placut o data, mai poate sa te placa si a 2a oara. Doar ca trebuie sa astepti sa se desparta de aia .
Contacteaza`l pe mess, la telefon...da-i sfaturi.Fa-te o prietena buna pentru el.Si cand se desparte de cealalta fata.ii spui: frate eu te plac ca sa n-o mai lungim.Mi-am dat seama dupa mult timp ca tin la tine si...tu ce zici? avem sanse impreuna?
Eu asa as face... Succes :*
Pai norocul tau ar fi sa se certe cu fata aia si sa se desparta de ea si asa sa-i zici ca ai gresit ca il placi si poate vrea sa fie cu tine doar asa altfel nu vad cum
1.incearca sa vorbesti cu el despre asta
2.parerea mea este ca daca el tine la tine, iar tu vei parea interesata de el, poate se va despartii de fata respectiva si atunci vei avea o sansa. :*
Cel mai normal ar fi sa-l lasi sa fie fericit cu fata aia dar sti cum se zice in dragoste si in razboi totul e permis deci nu ai de ce sa nu incerci sa-l cuceresti! Cine stie poate reusesti DIN NOU! Succes!
Pai daca tie iti place atat de mult de el spune-i in fata si intreaba-l daca mai poate fi ceva intre voi sau daca nu petreceti mult timp cu el chiar daca are pr(neinteresanta)
poate incepe sa tina la uh din nou...
Pai.incearca si tu sa afli de la vreun prieten comun. daca te mai place macar putin.si vorbeste cu alt baiat.si prefa-te ca esti cu el.in fata celui pe care il placi.dar nu exagera cu asta.ca s-ar putea sa il faci sa fie total dezinsteresat de tine. vorbeste cu el mai des.dar nu ii arata ca il placi.decat atunci cand va fi cazul.
Incearca sa-i desparti. Dar sa nu o faci tu roaga un prieten sa o faca.
Apoi se va intoarce la vechea lui iubire.
N-are cum sa nu functioneze.
Buna... cam trista povestea ta cam ciudata povestea ta... el te-a placut tu l-ai respins apoi invers.acum el are prietena. de ce nu l-ai acceptat de la inceput? eu zic ca cel mai bine vorbesti cu el si afli daca te mai place, daca nu gaseste alt tip si incearca sa ai sentimente fata de el. alt sfat nu stiu daca poti sa iti dau succes in continuare
Am patit asta cu actulalul meu prieten ...vara trecuta i-a placut de mine iar mie de el nu si imi zicea toata lumea sa fiu cu el ca apoi o sa vreau eu si nu mai vrea el n-am crezut apoi a vazut ca nu are rost si mi-a dat pace apoi mi-a placut mie de el a mers in sp la lucru si eu l-am asteptat desi nu eram impreuna a vazut cat de mult il iubesc apoi cand a venit tot stateam si nu stateam impreuna iar la craciun am fost impreuna si de atunci nu ne-am despartit apoi mi-a zis ca ii pare rau ca nu a vrut inainte si m-a facut sa astept el nu avea prietena dar putea avea eu zic sa nu iti pierzi speranta ca daca vede ca il iubesti inseamna mult pentru el si de aia se poate desparti ca nu-s legati acum iar e in sp ii foarte urat pentru mine ca il iubesc mult azi a plecat si am plans mult sper sa vina repede
beausingurlamasamea întreabă: