Cu cat o s-o rogi mai mult,cu atat ea va refuza mai mult.
Ti-ai cerut iertare,ai rugat-o,ai implorat-o,vezi ca nu merge.
Ia infurie-te si tu o saptamana si dispari de pe suprafata pamantului,nici mesaje,nici telefoane,nici messenger,deloc!
Si nu incerca sa afli ceva prin varul tau,ii va da raportul imediat,cred ca asta e si motivul pentru care il tine pe langa ea.
O sa vezi ce neliniste si ce disperare o s-o apuce daca nu-i mai cauti in coarne!
O sa inceapa sa nu mai fie atat de convinsa ca vrea sa fiti despartiti,o sa se intrebe ingrijorata daca cumva n-o mai iubesti,o s-o apuce disperarea ca a refuzat cand vroiai sa te impaci cu ea,o sa innebuneasca la ideea ca poate te vezi cu alta si ai uitat-o!
Asa ca,rezista o saptamana!
Si,nu ceda din prima.
Poti,castigi,nu poti, vei reposta intrebarea, tot cu lacrimi in ochi.
Bafta!
Exista o vorba...,, Dragostea cu de-a sila nu se face!"...sau daca dragoste nu e nimic nu e! Deci aduna-te si mergi mai departe, asta e viata! Arata ce esti barbat! multa bafta!
Dar u cati ani ai? daca ai 16 ani si ea are tot 16 si s-a impacat cu var`tu ins k vrea sa-ti faca in sac. las`o o vreme... vreo saptamana fara sa ii mai zici nimic, iar apoi incearca sa o bagi in seama din nou. sunt fata si iti spun ca daca vad pe unu ca e disperat dupa mine imi place sa fac misto de el...ai grija ce faci:* pup
Sweetdreamsofagirl: Am 16 ani de 2 saptamani ma tot rog de ea