E o situatie putin cam "complicata". Ori s-a impacat cu el sa te faca gelos, sa vada daca si tu iti vei gasi pe alta repede. [asta inseamna ca vrea sa te testeze, sa vada cat de mult tii la ea]. O relatie de 2 ani jumatate nu se poate rupe asa un'-doi'. Spune-i ca da, timpul rezolva unele lucruri, dar nu tot timpul. Spune-i ca o iubesti la nebunie, si ca nu poti iubi alta fata, ca nu vrei pe altcineva, ca o vrei doar pe ea...pana la urma cele mai frumoase cuvinte vin din inima :*, spune-i exact ce simti tu pentru ea, si ce ai face daca nu ati mai fi impreuna, crede-ma ca nu poate renunta la tine asa usor daca te iubeste. Succes, sper sa va impacati, ca si eu am trecut prin acelasi lucru ca si tine toata saptamana asta , si stiu cat de urat e.Stai si explica-i ca o iubesti, spune-i absolut tot ce simti.
Uite,eu tocmai am trecut prin ceva similar,stiu ca e greu, dar arata-i ca nu te intereseaza, si incearca sa o uiti.Eu am pus punct, nu l-am lasat sa isi bata joc de mine in continuare.
Eu cred ca ce na gasit la tine a gasit la el sau invers, daca zici ca au fost iubitzi inainte de a fii cu tine si acum nu e sigura pe care din voi 2 sa aleaga... daca`l injura probabil era de ciuda k nu era cu el si isi pierde timpu cu tine cand el era ceea ce vroia ea... dar probabil el nu mai se poarta cu ea cum se purta at` si acum se gandeshte cu care din voi ii este mai bine,ceea ce nu a gasit la tine a gasit la altul, uit`o ignor`o daca te iubeste cu adevarat iti va cershi iubire si impacare,daca nu,crede`ma sunt multe fete cu alte multe calitatzi, defecte si placeri, una din 1000 va fi a ta u alegi e viata ta nu depinde de nimeni cum sa ti`o traieshi,
Distreaza`te nu pierde timpu si lacrimi dupa cineva care te da laoparte si te pune pe locul 2 bafta