| Bblacksnowflake a întrebat:

Hei TPU,
doresc sa va intreb. Ati putut uita d prima dragoste? Pare ciudat am aproape 15 ani.,dar anul trecut in aprilie am cunoscut un baiat. de prima oara cum ne-am sarutat (a fost primul meu sarut) am simtit fluturasi in stoma, lumea se invartea in jurul nostru, eram doar eu si el, vedeam in ochii lui cea ce nu mai vazusem pana acum, era ceva special, cand il privem simteam ca, nu sunt eu, simteam ca sunt o fiinta libera lipsita de ura si altele.Aman2 locuiam in grecia dar in septembrie anul trecut (2011) a trebuit sa vin in Romania, in acel moment am simtit ca s-a prabusit lumea mea cea roz si inocenta,am simtit ca lumea mea roz a fost patata de culori inttunecoase si sumbe nu suportam gandul sa fiu departe de el,a trecut aproape un an de cand nu l-am mai vazut, dar inima imi bate de fiecare data cand ma gandesc sau vorbesc cu el,nu exista zi in care sa nu ma gandesc la el, Ce pot sa fac? ne alinam unul pe celalat ca va fi bine, suntem oarecum puternici si incercam sa ne intarim unul pe celalalt,e atat de greu, vreau sa-l vad sa-l simt aproape sa ma sarute si sa-mi spuna noapte buna,sa se uite in ochii mei, macar atat, ce pot face? sad simt ca este diferit de ceilalti, am cunoscut multi baieti in ultimul an, dar niciunul nu se compara cu el! Nu pot vedea alti baieti cu aceiasi ochii care ill vad pe el!

10 răspunsuri:
| ciresik80 a răspuns:

Prima dragoste nu am uitat-o si au trecut ani de atunci, nu cred ca o vei uita nici tu va ramane undeva acolo in inima ta.

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Se poate uita prima dragoste fara probleme daca te gandesti astfel:
Daca v-ati despartit au existat motive intemeiate chiar daca nu se vad.A trecut numai ai ce face in privinta asta accepti si trec mai departe doar nu o sa lasati asta sa va afecteze.
Fetelor pe bune acum toate se intampla cu un motiv bine intemeiat accepati asta.

| BLeur a răspuns:

Bună.

Ce poţi să faci?straight face Uff.îi cam foarte greu, pentru că, atunci când te ataşezi de o persoană este greu să uiţi de ea. Întrebarea este dacă el vine în România sau dacă tu te întorci acolo la el. Dacă nu te mai întorcistraight face, va fi foarte greu pentru că nu-l poţi uita foarte uşor. Încearcă să-ţi găseşti altă ocupaţie, să-ţi găseşti un băiat cu care poţi să fi exact cum ai fost cu el, să poţi să treci peste şi să numai suferi.
Încearcă să ieşi cu prietenele, să te distrezi, poate aşa vei uita. Este greu, întradevăr..nu te condamn, dar dacă chiar vrei să-l uiţi îţi recomand să îţi găseşti un băiat potrivit pentru tine, în cele din urmă îl vei uita, poate îţi va fi mai bine fără el, dar asta te poţi convinge numai dacă încerci să fii cu un alt băiat. Te omoară gândul că vrei să-l vezi şi că nu poţi, da..am simţit şi eu asta, dar am încercat să nu mă mai gândesc, am ieşit la fotbal cu prietenii, am început să iau droguri(doar odată), să fumez(sunt dependent deja) să fac totul ca să o uit. Am reuşit, dar şi acum tot mă gândesc la ea. Nu-ţi recomand să faci ce am făcut eu, pentru că îţi distrugi viaţa, vei găsii tu o cale, eu alta..nu am putut găsii şi acum, regret ce-am făcut.

Ai grijă de tine şi fii puternică :*.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat şi dacă vrei să fie cineva lângă tine, eu sunt foarte disponibil, dă-mi add : d3l3t3r98

| BLeur a răspuns:

Ce glume ai în tine, dacă ai fi păţit şi tu ce a păţit ea, nu ai mai vorbii aşa. Aşa că te rog, du-te şi numai comenta aiureawinking. Că nu este nimic amuzant.

| Wøodenpints a răspuns (pentru BLeur):

Uite că eu găsesc mereu ceva amuzant, probleme?
Şi puţin îmi pasă ce a păţit ea, e doar o drăcoaică de 15 ani.

| BLeur a răspuns (pentru Wøodenpints):

Cam da, probleme. Nu râzi tu când ţi se scoală de probleme altorawinking.

| Wøodenpints a răspuns (pentru BLeur):

Ba da, râd. Ce-i cu asta?

| BLeur a răspuns (pentru Wøodenpints):

Hai du-te, nu stău să-mi fac nervii pentru un idiot ca tine.

| alexxxu a răspuns:

rolling on the floor

| GoDiePlease a răspuns:

Exista foarte multi baieti in lumea asta happy prima mea dragoste nu am uitat-o dar am trecut peste cu altcineva. Asta iti sugerez si tie sa faci mai cauta pe cineva ca nu era el singurul baiat din lume. Dar din punctul tau de vedere nu vad cum ai putea sa fii aproape de acel baiat mai bine iti continui viata nu are rost sa iti irosesti tineretea cu un singur baiat cand sunt foarte multi in toata lumea happy