Nu mai gandi asa : "sunt timid, nu pot sa fac asa ceva". Fa-ti curaj, ia-ti inima in dinti si vorbeste cu fetele. Invit-o pe cea pe care o placi undeva, la suc, la pizza, etc, vorbeste cu ea si nu te mai izola. Trebuie sa faci ceva in privinta timiditatii. Fetele isi doresc baieti siguri pe ei, demni de incredere, etc, impresie pe care tu ai creat-o celor din jur. Nu te mai ascunde in carapacea ta. Lucrurile o sa vina de la sine. O sa simti când vrei sa saruti o fata, sa faci sex cu ea etc. Doar calmeaza-te, nu mai fi complexat ca nu ai de ce! Totul e doar in mintea ta. Tu esti rivalul tau nr1.
Sunt timid, si nu vreau sa ma tratez . OK, nu te duce la psiholog.
Uita deocamdata de gagici si de ce cred altii despre tine. Mergi la acupunctura. Semnele depresiei vor dispare foarte rapid. E posibil sa vezi o diferenta a doua zi dupa prima sedinta. O sedinta dureaza 30 minute. Inainte de prima sedinta cu ace o sa ai o sedinta mai lunga pentru diagnostic. Vorbeste cu medicul despre cum te simti, despre timiditatea ta si despre fricile tale. Acupunctura ajuta in toate aceste situatii.
Vezi dupa asta ce se intampla in plan social. S-ar putea sa fii uimit .
Iti faci multe griji degeaba.
A fost smechera faza cu psihologul =]]
Man, nu ai nimic...
Esti virgin? So, here I am, aceeasi situatie doar ca eu m-am lasat de sport.
Fac ceva in privinta asta?
Hell no.
Vorbeste clar cu acea fata si daca te da intr-o parte atunci du-te la cea care te place.
Oricum nu este ca si cum o sa te casatoresti cu ea. Da-i si ei o sansa.
Ai spus ca e draguta *parca am vazut pe undeva* deci o poti invita prin oras.
Poate te indragostesti pe parcurs. *dupa ce o cunosti mai bine*
Cel putin nu o sa te simti singur.
Probabil ca te gandesti... "De ce sa fiu cu aia daca nu o iubesc?"
- nu o sa mai fii virgin
-o sa ai pe cineva langa tine
In capul meu chiar are logica...
Eu am 28 de ani și sunt virgin, deci stai liniștit că se poate și mai rău de atât.