| 2pacAmaruShakur2 a întrebat:

Hei TPU

E o poveste lunga si de c**** dar am sa incerc sa o scurtez cat de mult pot!

Am 18 ani si inca sunt virgin sad! Nu sunt virgin pentru ca nu sunt in stare sa imi gasesc o prietena, sunt virgin din cauza ca sunt eu prost! Sunt extrem de pasionat de sport si vreau sa ajung un mare boxer si cred ca voi reusi deoarece dedic mult timp acestui lucru. Cunosc foarte multe fete care ma plac si ar dori sa fie cu mine (in general ma plac foarte multe fete ) dar eu sunt extrem de timid cu totul ca lumea ma considera un tip,, smecher,, sa zicem asa si extrem de dur! nu ies prea mult din casa decat atunci cand merg la antrenamente! de obicei stau la pc, citesc in domeniul sportului, ma uit la filme, ascult rap si asa mai departe. faza e ca toti ma stiu ca tipul ala dur care are multi prieteni si se descurca in orice situatie chiar daca practic nu am o viata sociala si asta e ciudat avand in vedere ca stiu cat de timid sunt si ca nu sunt in tocmai cum ma considera restul! Ma indragostesc extrem de greu si uit o persoana pe care o iubesc si mai greu. cunosc o fata care nu seamana cu mine din nici un punct de vedere, e total diferita si pe langa asta nici nu ma place. o vad genul de fata care se da la toti baietii. adica nu in mod direct dar zici ca nici ea nu stie ce vrea! oricat am incercat sa o observ nu am reusit sa imi dau seama ce e in capul ei si ce isi doreste insa sunt foarte indragostit de ea. habar nu am ce ma atrage la ea! faza e ca mai cunosc o fata care incearca sa vb cu mine de fiecare data cand are ocazia si e destul de frumoasa si stiu 100% ca este indragostita de mine. este foarte desteapta si are exact acelasi caracter si pasiuni ca si mine, zici ca e facuta pentru mine insa eu nu o iubesc ( habar nu am de ce ) pur si simplu nu sunt indragostit de ea! am ajuns in situatia in care nici eu nu stiu ce vreau, nici eu nu stiu cum sa procedez si nu cer nimanui sa ma inteleaga deoarece nici eu nu reusesc sa o fac deci ce sa le mai cer altora! sunt prea timid in interiorul meu si sufar extrem de mult (pot sa zic ca sunt in depresie din cauza asta ) nu pot sa nu ma mai gandesc la fata aceia de care sunt indragostit si deja a trecut extrem de mult timp! cand ma indragostesc de o fata nu o pot uita deloc. si practic e genul de femeie care de obicei imi displace dar tot sunt indragostit de ea. daca ma intreaba cineva ce ma atrage la ea habar nu am sa raspund pentru ca nici eu nu stiu! ma consider un ratat si un ciudat eu pe mine insumi! imi face impresia ca gandesc totul mult mai profund decat restul si cred ca asta ma afecteaza. Nu stiu ce sa fac... sunt complexat datorita faptului ca stiu ca nu sunt in stare de nimic! nu ma trimiteti la psiholog ca nu am sa merg laughing)

4 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Nu mai gandi asa : "sunt timid, nu pot sa fac asa ceva". Fa-ti curaj, ia-ti inima in dinti si vorbeste cu fetele. Invit-o pe cea pe care o placi undeva, la suc, la pizza, etc, vorbeste cu ea si nu te mai izola. Trebuie sa faci ceva in privinta timiditatii. Fetele isi doresc baieti siguri pe ei, demni de incredere, etc, impresie pe care tu ai creat-o celor din jur. Nu te mai ascunde in carapacea ta. Lucrurile o sa vina de la sine. O sa simti când vrei sa saruti o fata, sa faci sex cu ea etc. Doar calmeaza-te, nu mai fi complexat ca nu ai de ce! Totul e doar in mintea ta. Tu esti rivalul tau nr1.

| seth2016 a răspuns:

Sunt timid, si nu vreau sa ma tratez happy. OK, nu te duce la psiholog.

Uita deocamdata de gagici si de ce cred altii despre tine. Mergi la acupunctura. Semnele depresiei vor dispare foarte rapid. E posibil sa vezi o diferenta a doua zi dupa prima sedinta. O sedinta dureaza 30 minute. Inainte de prima sedinta cu ace o sa ai o sedinta mai lunga pentru diagnostic. Vorbeste cu medicul despre cum te simti, despre timiditatea ta si despre fricile tale. Acupunctura ajuta in toate aceste situatii.

Vezi dupa asta ce se intampla in plan social. S-ar putea sa fii uimit happy.

| RainmakerX a răspuns:

Iti faci multe griji degeaba.

A fost smechera faza cu psihologul =]]
Man, nu ai nimic...

Esti virgin? So, here I am, aceeasi situatie doar ca eu m-am lasat de sport.
Fac ceva in privinta asta?
Hell no. laughing

Vorbeste clar cu acea fata si daca te da intr-o parte atunci du-te la cea care te place.

Oricum nu este ca si cum o sa te casatoresti cu ea. Da-i si ei o sansa.
Ai spus ca e draguta *parca am vazut pe undeva* deci o poti invita prin oras.
Poate te indragostesti pe parcurs. *dupa ce o cunosti mai bine*
Cel putin nu o sa te simti singur.

Probabil ca te gandesti... "De ce sa fiu cu aia daca nu o iubesc?"

- nu o sa mai fii virgin
-o sa ai pe cineva langa tine

In capul meu chiar are logica...

| SadBoyForever a răspuns:

Eu am 28 de ani și sunt virgin, deci stai liniștit că se poate și mai rău de atât.