| Alice_9782 a întrebat:

happy E un baiat pe care chiar nu il puteam suporta pentru ca mi se parea un infumurat, noi avem mai multi prieteni comuni si astazi m-au convins sa iesim impreuna afara unde era si el bineinteles. Dar ceva a mers ciudat.astazi mi s-a parut diferit, diferit in bine. Cred ca m-am cam indragostit de elstraight face. Acum cateva minute am vorbit pe mess si nu mi-a dat de inteles ca ar fi ceva deosebit intre noi, desi chiar imi pare de treaba. Ce sa fac? Sa incerc sa-l abordez? Sau sa las lucrurile asa? P. S.:Nici el nu cred ca ma suporta prea mult inainte.

6 răspunsuri:
| ToxicGirl a răspuns:

Pai eu zic ca ar trebui sa incerci sa vb cu el happy Sti cum se zice : Nu risti nu castigi laughing Vorbeste cu el. Poate cine stie o sa ajungeti sa fiti impreunahappy

| Angelofdarkness862 a răspuns:

El nu te suporta u nu il suporti ce mai asteptati! e evident ca va placeti! Doamne ce copiii!

| petruta22 a răspuns:

Eu zic sa nu l judeci fara sa l cunosti.Incearca sa l cunosti mai bine, si sa vezi cum e de fapt, mai ales daca ai zis ca a inceput sa ti placa. poti ramane surprinsa de cum poate fi cu adevarat.multi baieti au o alta atitudine cand sunt prietenii lor in zona, dar daca esti numai tu cu el ar fi mai sincer si ar fi asa cum este cu adevarat.eu zic sa nu l judeci inainte sa l cunosti.

| YoAnne a răspuns:

Incearca sa mai vorbesti cu el sa il cunosti mai bine, si o sa vezi pe parcurs cum este el, si mai ales daca te place! Cine stie poate o sa ajungeti sa fiti impreunatongue

Bafta Alice!

| TheBlindMan a răspuns:

Eu zic sa incerci...totul sau NIMIC

| giaaniii a răspuns:

Nu judeca o carte dupa coperta happy Risti si castigiwinking