Ce oameni... si raspunsurile sunt pe masura. Ma rog. Ai vergeturi, ti-au crescut brusc/rapid. Eu am facut vergeturi pe spate pentru. ca am crescut in inaltime aproximativ 20 de cm in 4 ani sau ceva de genul, la pubertate. Stai linistita, sunt niste creme, cred; dar nu ai motive de ingrijorare. E foarte ok. Lasa-le in pace, poate dispar cu timpul. Numai bine!
...nu sunt vreun expert in chestiile astea dar presupun ca ar trebui sa mergi la medicul de familie.Nu de alta, dar in cazul in care ai avea ceva, sa nu se agraveze.
Mergi la medicul de familie, el e cel care îţi va explica şi, eventual, îţi va prescrie nişte medicamente, unguente, ceva.
Iti recomand sa consulti un medic, nimeni de pe acest site nu o sa poata sa te lamureasca legat de asa zisa problema a ta, un consult de la medicul de familie poate fi foarte folositor, iar daca e vorba de vergeturi, ar putea sa iti prescrie si o crema, pentru asa ceva, in asa fel incat golurile de grasime sa se refaca mai rapid.
Andrew123, are dreptate, sunt normale, dar nici el nu are de unde sa stie exact ce is, deci revin la sfatul meu, consulta un medic.
Mihaiflorinn întreabă:
nighteye întreabă:
Remusopen întreabă: