Problema nu este la tine ci la ea. Dupa parerea mea inca mai simte ceva pentru tine dar se opune.Probabil o sperie gandu ca ar putea fi atasata de cineva asa de mult.Iti sugerez sa-i acorzi mai mult timp, las-o putin sa-si faca ordine printre ganduri si dupa o perioada mai incearca sa-i explici ce simti, si ca nu poti schimba asta. Daca nu va intelegi nici de aceasta data.pa si la revedere este decizia ei.Bafta.
Respectă-i decizia.Sun-o şi spune-i că de acum, o să faci cum spune ea.Chiar dacă o iubeşti, îi vei respecta cuvântul.Fii atent la reacţia ei.Nu ştiu de ce,dar presimt că dupa acel telefon (dacă îl dai), o să te contacteze şi o să realizeze că nu îi e mai bine fără tine.
Am fost şi eu în situaţia asta...îl iubeam şi îl iubesc, dar ştiam că nu e bine.I-am cerut să se distanţieze, dar el nu vroia. Când în final ''a acceptat'', eu am fost cea care nu a mai fost de acord cu asta, pentru că mi-am dat seama că îl vreau lângă mine.
E posibil să se întâmpla la fel şi cu ea!
O zi frumoasă!
Buna!
Si eu i-am spus asta unui baiat .
Dar eu de fapt voiam sa vad daca continua sa creada in mine.
Dar nu stiu, sa nu creada ca esti sacaitor.
Aici trebuie sa faci ce simti tu .
Tu sti mereu ce-i cel mai bine de facut.
Eu spun sa-i spui ca tu nu crezi ca ar fi bine sa va indepartati, ca pentru tine ar fi bine sa ramaneti prieteni, pentru ca iti place compania ei.
Bafta !
Vorbeste des cu ea spune-i ca ti la ea ca la o sora si nu o lasa sa creada ca ai uitat-o ca asa nu vei mai avea nici o sansa
beausingurlamasamea întreabă: