Bună. Dacă o fata nu vrea sa fie cu tine, ci doar prieteni, este posibila și varianta asta, dar poate nu o sa mai vrea sa-și petreacă timpul cu tine pentru ca ea nu te place și nu vrea sa te facă sa-ti placa mai rău de ea. În opinia mea trebuie sa vorbești deschis cu ea, doar sunteți prieteni buni. Dar depinde și de ea. Eu am fost intr-o situație asemănătoare ție doar ca sunt fata, și el a aflat ca îl plac dar s-a comportat de parca nimic nu s-ar fi întâmplat. Sper ca te-am ajutat.
Si eu sunt fata. Am pus intrebarea deoarece un baiat a zis ca ma place si vrea sa fie cu mine dar eu l-am refuzat. I-am zis 'nu te plac si nu vreau sa fiu cu tine'si el a zis 'ok'. Apoi a doua zi se comporta ca si cu orice prietena de a lui.
Nu inseamna ca a trecut peste, daca chiar te place e devastat de chestia asta. Dar, pentru ca te place pune relatia cu tine mai presus de sentimentele/dorintele lui, iar tu daca ai un motiv bun pentru care nu vrei sa fii cu el, dar tii la el... te-ai indeparta putin de el, sa-i dai spatiu sa isi revina, ca asa o sa ramana dupa fusta ta mult si bine (poate iti place chestia asta, da nu ii face bine)