| soADE a întrebat:

este un baiat love struck cu ceva ani mai mare ca si mine! dar. ne cunoastem de vreo saptamana si ne vedem in fiecare zii happy. sunt in italia. si el sta in chirie la cea mai buna prietena a mea. si na prin prietena mea l-am cunoscut. si de cate ori ma duc sa o iau pe prietena mea de acasa. el e in bucatarie si inainte sa plecam el o striga pe ea. si dupa aia ii spune sa ma cheme si pe mine la el ca sa imi spuna ceva si tot face cv de genul " unde mergeti voi fara acordul meu? " si din astea laughing el are 20 de ani si eu 15. si azi am fost la prietena mea acasa. si el trebuia sa plece pana la magazin. si inainte sa plece eram doar eu pe coridor. si a iesit din casa dar inainte sa inchida usa imi spune " Frumoas-o ". voi ce credeti? de multe ori cand sunt cu prietena mea ne opreste pe aman2 si vorbeste cu mine si na. ce credeti? de ce mi-a spus " Frumoas-o "? love struck. mie imi place de el si de cate ori il vad eu zambesc si el se opreste si se uita la mine. in plus. sambata asta o sa dorm la prietena mea acasa. si va fi si baiatul asta. ce as putea vorbii cu el? oare ma place? love struck. eu il plac enorm love struck. dar cum mi-as putea da seama daca si el ma place? fara sa o pun pe prietena mea sa il intrebe? cum as putea afla? sambata asta ce as putea vorbii cu el sau cum i-as putea da te inteles ca il plac? vaa rog ajutati-maa! :*:* Dau funda pentru cel mai serios raspuns >big grin

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Fii sigura ca el deja stie ca-l placi,nu e nevoie sa-i mai si spui.
Esti mai mult decat incantata de atentia pe care ti-o da,te-ai indragostit si nu mai poti de bucurie.
Ai,totusi,grija, pentru ca tu esti gata sa-i faci o multime de hataruri si favoruri si asta nu e bine.
Tu iti imaginezi dragostea ca lungi plimbari sub luna, tinandu-te de mana.Un baiat de 20 de ani,insa,a incetat sa mai fie baiat,e barbat si are alte cerinte de la o fata.
Sa fii atenta cum se comporta cu tine si daca cumva apare cea mai mica insinuare sexuala,fugi!
Daca gresesc eu si nici pomeneala de asa ceva, atunci, traieste-ti bucuria si dragostea!
Mult noroc!

1 răspuns:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

Poi daca iti face complimente dess inseamna ca te place : ) dar ai grija are 20 de ani la varsta asta cauta fete sa le... si dupa sa le lase balta