Din câte am îțeles eu e că nu vroiai sa afle careva ca esti cu el, ai facut un pas bun dar puteai sa il iei de manuta frumusel sa il duci intr-un loc sa vorbiti de aceasta faza.
Apropo cati ani ai tu fetita?
Probabil din joaca, el s-a prefacut k te plake..Nu mai vorbi cu el lasa-l o zi singur si dupa abordeaza-l pe facebook si spune-i k il iubesti mult si ca suferi ca s-a impacat cu fosta Poate el te va crede si veti fi din nou impreuna! 1
Fundita?+VOT?
Mersi de incurajari :* Te pup dulce AI FUNDITA :* Mersi si de rabdare.
Păi ai obtinut ce ai meritat! Ai vrut sa nu se afle de relatia ta cu el. Uite ca nu-l mai ai.
Amandoi nu am vrut sa se afle nu doar eu :* mersi oricum pentru rabdare :* si sincer nu cred ca merit asta
Pai baiatu' s-a simtit prost cand tu doar l-ai salutat si apoi ai stat cu amicii. Eu il inteleg, adica suntem impreuna dar ne facem ca nu suntem, ti-e rusine cu el? Cauta-ti alt fraier pe care sa-l prostesti.
Amandoi nu am vrut sa se afle nu doar eu :* mersi oricum pentru rabdare :*
Pai de ce? Asa pe ascuns nu nu prea e bine ca stiu baietii ca tu esti libera si o sa se dea la tine si el o sa fie gelos, valabil si invers. Ma rog, e relatia vostra, procedati cum credeti de cuviinta.
Ai vrut sa ascunzi relatia acum nu mai ai ce relatie sa ascunzi. Cred ca s-a simtit jignit asa ca si-a gasit alta fata careia sa nu-i fie rusine cu el.
Aman2 nu voiam ca lumea sa stie... dar mersi mult la toti :* pentru "incurajari ". tot el a venit la mine sa ne impacam si ne-am impacat